My Blog

Essence Stay Matte Lipcream – Velvet Rose

Ik ben gek op matte lippen, het staat vaak zo mooi! En een voordeel vind ik ook echt wel, de houdbaarheid op je lippen! Blijft (meestal) vele malen langer zitten dan gewone lipstick/gloss. Toen ik even in het kruidvat was voor wat voetproducten liep ik langs het Essence schap, en bedacht ik een goede rede om wat te shoppen. Deze had ik nog niet!

Essence Stay Matte Lipcream – Velvet Rose

De huls ziet er wat simpel en jeugdig uit vind ik, maar dat hoort ook wel weer bij het merk Essence! Daar stoor ik mij verder totaal niet aan, gaat om de inhoud tenslotte! Ik heb ditmaal voor de kleur Velvet Rose gekozen, gewoon omdat hij mij als eerste aansprak. Wel vond ik de nude kleur er precies het zelfde uitzien? Misschien een idee om ze eens naast elkaar vergelijken. Op de huls staat verder niet heel veel informatie • Silky lip cream for a soft matt finish. (ook in het Duits & Frans) Verder staan er ook geen ingrediënten of iets dergelijks op.

Eenmaal open gedraaid, zie je gewoon een simpele applicator. Meer heb je ook niet nodig. En wat mij opvalt, ik ruik altijd aan dingen zo ook aan de lipcream. En de geur is heel speciaal! Het ruikt heeeerlijk, ook heel bekend. Ik kan er alleen niet achter komen waar het precies naar ruikt. Ik denk snoep? Ik heb mijn vriend en zijn zoon ook laten ruiken en die herkende het geurtje ook. Maar ook zij wisten niet meer precies waarvan ze het kende. Wie weet dit? Ben heel benieuwd….

essence - stay matte lipcream - velvet rose -8

De substantie is vrij dik, voelt wel fijn en zacht vind ik. Best lekker! Ook vind ik zo op mijn hand de dekking al erg mooi, hij dekt goed! De kleur ben ik zo op het eerste gezicht ook tevreden over, zacht oudroze.

essence - stay matte lipcream - velvet rose-13

essence - stay matte lipcream - velvet rose -4

Ik ben er heel blij mee! Vind de kleur super mooi subtiel, lief, en fijn mat!

Te koop bij oa Kruidvat

Voor maar €1,99

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Beautyjuf
  juni. 2013 at 07:55

  Wat een mooi, subtiel kleurtje 🙂 Staat je erg goed!

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 19:35

   Dankje!

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  juni. 2013 at 07:57

  Ik heb deze ook! En ook de rode en de framboos (: De andere vond ik net als jij veel te hard lijken op Velvet Rose.

  Ik vind ze ook superfijn werken en ze blijven echt lang zitten! De dekking is prima (: Test zeker Silky Red ook eens, die is echt prachtig (:

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 19:35

   Ik ga heel snel kijken, ben erg benieuwd! Deze is mij goed bevallen in ieder geval!

 • Reply
  Dionne
  juni. 2013 at 09:21

  Mooi kleurtje!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  juni. 2013 at 14:12

  Staat je mooi! Ik hou van die matte finish.

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 19:34

   ik ook!

 • Reply
  Jhemyla
  juni. 2013 at 17:29

  Wauw wat een mooi kleurtje! Ik vind dit echt een hele mooie lip collectie van Essence.

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 19:34

   Ik ook, ga denk ik heel snel de andere kleuren ook halen!

 • Reply
  Cynthiiaa
  juni. 2013 at 23:30

  Wauw gurl, that one looks good on you! Ik blijf de matte finish ontzettend gaaf vinden!

Leave a Reply