My Blog Ogen Review

Estee Paris Wimper Serum

Wimperserum, er zijn al vele goede en slechte reviews over geschreven! Zo heb ik al eens een serum getest, en ervaren dat het wel degelijk een verschil kan maken! (dit heb ik nooit op Tjuly.nl gepubliceerd) Maar dit wimperserum wat ik de komende 6 a 8 weken ga testen zal ik jullie niet onthouden! Ik heb over dit merk nog niet heel veel kunnen lezen, daarom denk ik dat het interessant is om jullie hiervan op de hoogte te houden. Het merk wat ik ga testen voor jullie is Estee Paris, het merk verkoopt een wimperserum en een wenkbrauw serum. Estee Paris Wimperserum

Dit zegt Estee Paris zelf over het serum.

Maakt wimpers en/of wenkbrauwen langer, dikker en voller!

Het eerste middel waar je wimpers echt van groeien! Nu niet meer tobben met nep wimpers… het wimpergroeimiddel van Estee Paris laat jouw wimpers groeien. Je wimpers zijn nog nooit zo lang en vol geweest. Je wimpers worden geleidelijk binnen een aantal weken op een natuurlijk wijze langer, voller en sterker.Estee Paris Wimperserum aanbrengenBreng het product met gebruik van de bijbehorende applicator elke dag ’s avonds voor het slapen gaan aan. Doe dit direct op de huid van het bovenste ooglid, bij de aanzet van de wimpers. Dep overtollig aangebracht wimpergroeimiddel buiten het ooglid weg. Overmatig gebruik van Estee Paris wimpergroeimiddel zal de groei van de wimpers niet bevorderen. Na het stoppen van de behandeling is het normaal dat de wimpers weer terugkeren in de staat vóór het gebruik van dit product.  Estee Paris Wimperserum

Ingrediënten

Zuiver water, natriumchloride, benzalkoniumchloride, citroenzuur, dinatriumfosfaat, cellulose gom.

Ik ben heel erg benieuwd of dit product doet wat het beloofd, en ik ben dan ook van plan om eens per twee weken een update te geven hierover! Zodat jullie ook kunnen zien of mijn echt langer en of voller worden hiervan. Estee Paris Wimperserum zonder serumEstee Paris Wimperserum zonder serumDit zijn mijn wimpers voor het gebruik van Estee Paris, ze zijn niet onwijs lang. Mijn wimpers zijn vrij kort en recht.. Vrij Aziatisch qua structuur! Ik hoop dat Estee Paris, mijn wimpers langer maakt, voller en krullender maakt! Ik verwacht er dus veel van, jij ook?

Mocht je niet kunnen wachten tot het eind resultaat bekend is, en wil je Estee Paris zelf uitproberen? Dan kan je het wimperserum bestellen voor €119,95,- op de website van Estee Paris

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Stacy
  december. 2013 at 17:19

  ik ben benieuwd of het werkt!

 • Reply
  kelly jaspers
  december. 2013 at 19:47

  nu maar afwachten, hoop dat het werkt! succes
  groetjes

 • Reply
  Mira
  december. 2013 at 19:50

  Mm ben benieuwd! Leuke blog heb je dus ik blijf je sowieso in de gaten houden:) Fijne Sinterklaasavond!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  december. 2013 at 12:12

  ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

 • Reply
  Wimperextensions
  januari. 2014 at 21:28

  En hoe is het resultaat geworden?

Leave a Reply