Lippen My Blog Review

Etos – 005 MATTfinish lipstick

Ik zocht een leuke matte lippenstift toen ik even langs de Etos wipte. Eigenlijk met het idee, een matte lippenstift te kopen van Rimmel (uit de collectie van Kate Moss). Maar het kwam er eigenlijk niet van, combinatie van verschillende dingen. Haast, drukte in de winkel, niet kunnen kiezen etc. Toen ik mijn rondje door de winkel maakte, kwam ik langs het Etos eigen merk vak. Even kijken of die ook matte lipstick in hun assortiment hebben natuurlijk. En ja hoor! Ze hadden maar liefst 6 MATTfinish lipsticks. Hmm eigenlijk vond ik het vrij saaie kleuren, qua kleur zocht ik iets oud-roze achtigs en iets warmers misschien. Maar toen viel mijn oog op deze kleur, 005.

Etos MattFinish 005

Vind het wel jammer dat ze met nummertjes werken in plaats van met namen, namen vind ik gezelliger en makkelijker te onthouden op de een of andere manier!

Etos MattFinish 005

Ik vind de huls van de stift ongelooflijk saai en degelijk ogen. Eigenlijk vind ik er niks aan. Wel is het handig dat je door de dop heen kan kijken. Maar verder oogt hij simpel en goedkoop, dat klopt ook wel want de lippenstift kost wel geteld € 3.04! Nou voor die prijzen, kan je het altijd proberen toch!

Etos MattFinish 005

Etos MattFinish 005

De stift zelf is mooi dieprood (lijkt ook wel een vleugje roze in te zitten), ziet er naar mijn idee niet onwijs matte uit. Maar kan mij altijd vergissen.. En hij lijkt mij ook wel een beetje gevlekt, niet helemaal mooi egaal van kleur.

Op mijn hand vind ik de kleur mooi uitkomen, niet hard maar wel lekker donker. Het is een stevige kleur!

Eenmaal aan het smeren, is hij in het begin wel wat stroef. Maar als je een licht laagje hebt aangebracht, gaat dit een stuk makkelijker. Eigenlijk gaat hij wel vrij soepel.Etos MattFinish 005

Hier vind ik de kleur wel erg roze! Fuchsia ! Maar in kunstlicht lijkt dit wat roder. Vind de kleur niet vervelend, vind het wel mooi. Dit is alleen niet super Matte! Er zit gewoon een subtiele glans in. Van mij had hij wel veel matter gemogen.

Etos MattFinish 005

Ik draag verder op de foto’s niets anders dan de lipstick van Etos en een mascara. Zoals je ziet is mijn huid vrij onrustig en erg gevlekt, vandaar dat ik wat minder op mijn gezicht draag. Zeker als de zon schijnt, is mijn make-up minimaal.

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Peekie
  mei. 2013 at 12:47

  Mooie foto’s 😉

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2013 at 12:49

   Dankjewel, gaat mij steeds iets beter af om zelfshots te maken 😉

Leave a Reply