Review Swatch

Etos Long Lasting Eyepencils – Teal & Paars

Ik was eigenlijk even van plan ‘boodschappen’ te doen bij het Kruidvat. Maar ik ben toch maar even bij de Etos binnen gewipt. Uiteraard had ik helemaal niets echt nodig, maar kijken kan geen kwaad toch..? Of toch wel, ik kon het niet laten, toch twee producten mee genomen naar huis! Mijn ogen vielen er gewoon op, de Etos Long Lasting Eyepencils!  Ik heb een teal kleurige en een paarse meegenomen om uit te testen.
De huls ziet er gewoon uit, niet bijzonders! Volgens mij hebben ze ook geen namen, of ik heb gewoon niet goed gekeken.. Dat kan ook heel goed. (Bij het checken van de bon, zag ik wel deze nummers 008 en 006, weet dus alleen niet welke stift welk nummer is)
Etos Long Lasting Eyepencil-5
Er zit een mooi donker paars stiftje in, die omhoog komt als je draait aan de huls. Heel makkelijk omdat je nooit meer hoeft te slijpen. Maar persoonlijk kan ik het ook wel irritant vinden soms. Als je net bezig bent met een mooie lijn, en de stift is al iets kleiner. Dan wil hij nog wel eens terug schuiven, als je een beetje druk zet! Daar kan ik mij aan irriteren, maar verder is het natuurlijk wel heel makkelijk.
Etos Long Lasting Eyepencil-6
De stift is heel zacht en heel makkelijk in gebruik, of je hem wilt gebruiken om in te kleuren. Of je wilt er een mooie strakke lijn mee zetten. Het kan allemaal, wel moet je een beetje zachtjes doen. Anders kruimelt hij misschien een beetje, zoals je kan zien bij het kronkellijntje. Op het eind drukte ik iets harder. Ik vind de kleur echt prachtig! De stift heeft een goede pigmentatie, en een mooie (metallic) glitter! Ik vind hem geweldig!

De teal kleurig stift is eigenlijk het zelfde qua verpakking, dus die laat ik achterwege!
Etos Long Lasting Eyepencil-1Etos Long Lasting Eyepencil-2Etos Long Lasting Eyepencil-3

Ook deze kleur vind ik echt prachtig! Hij heeft minder glitters als de paarse, maar wel een onwijs mooie glans! Ik ben heel blij met mijn Long Lasting Eyepencils, en denk ook dat ik ze echt regelmatig zal gebruiken! Zeker de teal kleurige, vind ik heerlijk knallen bij mijn donkere ogen!
Voor de geintresseerde, morgen komt er een ooglook met teal online!

Hij is te koop bij Etos voor €3,04

You Might Also Like...

15 Comments

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  augustus. 2013 at 06:01

  oh die teal kleur is praaachtig! wat een pigment

  • Reply
   Tjuly
   augustus. 2013 at 08:19

   Wel he!

 • Reply
  Nena
  augustus. 2013 at 06:44

  Mooie kleuren (:

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  augustus. 2013 at 08:17

  Oh wow, die blauwe vind ik erg mooi! Die komt op mijn lijstje 😉

  • Reply
   Tjuly
   augustus. 2013 at 08:18

   Vind hem ook prachtig!

 • Reply
  Evelientje
  augustus. 2013 at 09:42

  Wauw, ik vind die blauwe echt prachtig!

 • Reply
  Eline
  augustus. 2013 at 09:47

  Mooi, vooral die paarse is schitterend!

 • Reply
  Esmée
  augustus. 2013 at 15:02

  Mooie kleuren! x

 • Reply
  Vera
  augustus. 2013 at 16:09

  Hele mooie kleuren!

 • Reply
  Dionne
  augustus. 2013 at 17:29

  De eerste is erg mooi qua kleur!

 • Reply
  Jana Vmh
  augustus. 2013 at 17:31

  Heel erg mooie kleuren! 🙂 x

 • Reply
  Keytothefuture
  augustus. 2013 at 19:14

  Wat een pigmentatie bevat die blauwe!

  • Reply
   Tjuly
   augustus. 2013 at 20:43

   Wel he.. Vind hem geweldig!!

 • Reply
  Michaela
  augustus. 2013 at 08:59

  Ik heb zelf toevallig ook de paarse, blauwe en nog een groene. En de turquoise blijft toch wel mijn favoriet 😀

  • Reply
   Tjuly
   augustus. 2013 at 10:03

   Oh de groene, daar ben ik ook wel benieuwd naar! En echt alles is top aan de turquoise.. 🙂

Leave a Reply