FOTD Ogen

Eye Of The Night!

Ik blijf voor mijn gevoel te veel op safe spelen met makeup, daar probeer ik zo nu en dan verandering in te brengen. Gisteravond was het weer zover, ik ging weer spelen met kleuren! Dus bij deze is Eye Of The Night – Purple Haze ontstaan. Het is een wat zwaardere look, maar ik denk dat hij bij verschillende huidskleuren heel mooi zou kunnen staan! Wel vond ik het vrij lastig om hem mooi op de foto te krijgen, ik heb even een andere camera in gebruik. En dat is toch weer even wennen, en ik verlang nu al naar de langere dagen. Dat het nog licht is als ik uit mijn werk kom!

Eye Of The Night Ooglook Eye Of The Night Ooglook Eye Of The Night Ooglook

De ooglook is vooral heel veel blend werk geweest. Dan weer een beetje extra roze, dan weer wat paars.. een snufje shimmery bruin en een toefje zwart. Ik vond het met al het meng en blend werk eerlijk gezegd wel een wonder dat ik mijn beide ogen redelijk gelijk kreeg! Ik heb namelijk meer dan eens gehad, dat ze naar mijn idee erg verschillend waren. Maar gelukkig, ik ben tevreden!

Eye Of The Night Ooglook

Ik zou hem niet zo snel overdag naar mijn werk dragen, maar ik ga deze zeker onthouden! Vind deze Eye Of The Night look prachtig voor een avondje stappen namelijk!

Eye Of The Night Ooglook

Nog even een full face (lachend als een boer met kiespijn) hier kan je goed zien hoe de paars gouden combi mijn ogen echt laat poppen! Super…! (de Eye Of The Night look is eigenlijk de grote zus van mijn touch of gold look)En het valt mij nu echt op dat mijn wimpers langer geworden zijn door Estee Paris wimperserum! Binnenkort nog een update hierover!

You Might Also Like...

14 Comments

 • Reply
  Felicia Rodrigues dos Santos
  januari. 2014 at 07:53

  Wat een mooie ooglook heb je gemaakt! De kleuren staan prachtig bij elkaar en passen echt heel goed bij je oogkleur. Ik heb zelf bruin/groene ogen, ben benieuwd of het net zo mooi staat. Ga het zeker uitproberen 🙂
  Even vraagje: Wat voor oogschaduw / merk heb je gebruikt?

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2014 at 08:01

   Oh ik denk dat het bij bruin/groene ogen ook prachtig zal staan! Ik heb kleuren gebruikt uit Mua – Poptastic Palette, ELF – Little Black Book (paars&roze tinten)

 • Reply
  Sophie
  januari. 2014 at 08:34

  Mooie look, wauw! Je hebt ook mooi, volle wimpers; ik ben jaloers!

 • Reply
  Lotje
  januari. 2014 at 12:18

  Mooie look!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  januari. 2014 at 13:30

  Je moet echt vaker niet of safe spelen, want dit is echt geweldig! De kleurencombinatie is echt fantastisch en je hebt alles echt heel mooi geblend, love it!

 • Reply
  Manon
  januari. 2014 at 17:52

  wat een mooie look heb je gemaakt

 • Reply
  Jana Vmh
  januari. 2014 at 19:25

  Ik vind deze look met al die verschillende kleurtjes erg mooi 🙂

 • Reply
  Saskia
  januari. 2014 at 19:32

  Zo, echt onwijs mooi weer! Perfect zo die kleurencombi!

 • Reply
  Anne
  januari. 2014 at 12:44

  Wat een ontzettend mooie ooglook! Knap gedaan! Xx

 • Reply
  Lisanne
  januari. 2014 at 20:53

  Wauw, prachtige look! Mooie kleurencombinatie!

 • Reply
  Chahrazad
  januari. 2014 at 21:23

  Prachtige ooglook!

 • Reply
  Cynthiiaa
  januari. 2014 at 02:29

  Wauwie, gorgeous look! Vooral met de lipstick erbij, want dat maakt het plaatje helemaal compleet. Love de aangezette crease en de kleurencombo! ^^

 • Reply
  Michaela
  januari. 2014 at 14:23

  Wauwie, wat een kleurencombi’s! Super super mooi gedaan!

 • Reply
  Rowan - Rebels maar Romantisch
  januari. 2014 at 08:34

  Heel mooi al die verschillende kleuren erin. Inderdaad perfect voor een avondje weg. 🙂 xx

Leave a Reply