My Blog Ogen Swatch

Gel Eyeliners van Essence

Ze zijn er in alle soorten en maten, en dan heb ik het over eyeliners! Vandaag wil ik jullie voorstellen aan de Gel Eyeliners van Essence, vele van jullie zullen deze wel kennen. Maar voor het geval je hier nog niet bekend mee bent… Dan zou ik zeggen, lees gerust verder! Ik had deze al een tijdje in mijn stash, zeker de grijze had ik tijden. Helaas zag ik dat ze nu (per september ) uit de schappen zijn. Vandaar dat ik ze even heb gecontroleerd, om te kijken of ik nog nieuwe moest hebben voor ze er uit gingen. (qua uitdroging en dergelijke) Maar ze zien er nog redelijk goed uit!

De kleuren die ik heb zijn #1 Midnight in Paris & #5 Miami’s Ink

Gel Eyeliners

Eyeliners - Gel Eyeliners van Essence

Ik vind het persoonlijk, mooi dat de gel eyeliners in een glazen potje zitten. Dit doet wat minder kinderachtig aan, wel vind ik de dop iets minder. Maar gelukkig beïnvloed dat niet de werking.Eyeliners - Gel Eyeliners van Essence

#1 Midnight in Paris is zwart, gewoon heerlijk zonder opsmuk zwart! Er zit totaal geen glansje of glitterje in, hij droogt ook helemaal compleet mat op! Daar houd ik van, jij ook? Zeker als je van eyeliners houd kan een fijne mat zwarte eyeliner je niet ontbreken.

Eyeliners - Gel Eyeliners van Essence

#5 Miami’s Ink is in tegenstelling tot de zwarte niet mat. Het is een mooie grijze substantie, met een mooie glans er in (bijna metallic?) Deze komt mij iets droger over, maar dat kan uiteraard ook aan de potjes liggen? Of dit in het echt(dus door de verschillende finishes) ook zo is dat kan ik jullie niet met zekerheid zeggen.

Essence Gel Eyeliners-7

Ik vind het hele fijne gel eyeliners, deze van Essence. Ze glijden heerlijk romig over de huid, en ze drogen ook best snel op. Wat overigens ook wel een pluspunt is toch!

Eyeliners - Gel Eyeliners van Essence Essence Gel Eyeliners-10

Hier kan je ook goed zien, hoe mooie dekkend de gel eyeliner eigenlijk is. Ook zie je goed de verschillen van de finish! Prachtig toch, en dan na gaan dat deze gel eyeliners zo rond de €2,49 hebben gekost.
Meer informatie over Essence producten vind je hier.

You Might Also Like...

13 Comments

 • Reply
  Manon
  september. 2013 at 06:25

  Ik vind die grijze eyeliner echt leuk!

 • Reply
  Nena
  september. 2013 at 06:44

  Ik vind gelliner wel fijn werken, maar ik moet dringend eens een deftige kwast hebben ervoor…

 • Reply
  Dionne
  september. 2013 at 07:55

  Lijkt mij fijn!

  Give away op mijn blog; Maak kans op een tas naar keuze van My New Bag!

 • Reply
  Anne Stikvoort
  september. 2013 at 08:02

  ziet eruit als een fijn product, goede review 🙂

 • Reply
  Evelientje
  september. 2013 at 08:20

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  september. 2013 at 09:24

  Ze zien er mooi en romig uit! Alleen vind ik een potloodje altijd prettiger werken, en veel praktischer om mee te nemen in je tas 😉

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 09:38

   Dat is ook wel handiger meenemen.. Vies kwastje in je tas is niet praktisch 😉

 • Reply
  Jhemyla
  september. 2013 at 11:51

  Ik gebruik zelf nooit deze eyeliner maar hij ziet er wel super goed uit.

 • Reply
  Jana Vmh
  september. 2013 at 11:59

  De zwarte heb ik zelf! Ik wist niet dat de grijze zo mooi was 🙂 x

 • Reply
  Budgetproof.nl
  september. 2013 at 13:22

  Mooi effect! Ik bak helaas niks van eyeliner aanbrengen 🙁

 • Reply
  Monique
  september. 2013 at 14:04

  Ik gebruik vrijwel altijd gelliner. Deze kleuren zijn erg mooi.

 • Reply
  Just Love Life
  september. 2013 at 16:02

  wauw wauw wauw! wat een kwaliteit zeg! en zo lekker goedkoop 😀

 • Reply
  ELINE
  september. 2013 at 16:25

  Heel erg mooi effect, zien er echt goed uit!

Leave a Reply