My Blog Ogen

Fail! Colorblock Ooglook

Ik heb weer geprobeerd om een matching ooglook te maken, deze keer bij mijn Colorblock nagels! En soms heb je gewoon van die dagen, dan wil het echt niet! Wat ik ook deed, ik was ontevreden. En nu nagaand het was zo simpel, maar toch lukte het niet. Ik zal het evengoed delen met jullie omdat het er wel gewoon bij hoort, niet altijd alles gaat goed (of gewoon zoals je wilt)

Colorblock - Ooglook Wat ik wou, het zelfde resultaat als op mijn nagels creëren. Door strakke lijnen, en kleuren die je normaal nooit bij elkaar zou gooien. Nou die kleuren zitten erop, maar vraag mij niet hoe. Ik heb eerst mijn gehele bewegend ooglid ingetekend met een wit oogpotloodje van volgens mij Hema? Omdat ik wist dat de kleuren dan beter uit zouden komen dan wanneer ik mijn huidskleurige basis zou gebruiken.. Daarna heb ik hel geel aangebracht met mijn kwast. Dit heb ik laten lopen tot recht boven mijn pupil. Daarna heb ik lichtblauw gebruikt voor de rest van mijn bewegend ooglid. Toen bedacht ik mij ineens  dat ik geen lijn had gezet met wit voor het roze vlak. Dus dit moest ik nog doen nadat ik al 2 kleuren had aangebracht, en ik zal je vertellen, dat was gewoon stom! Het witte potlood was heel creamy en ging gelijk vlekken om de rest van mijn oogschaduw heen.. Colorblock - Ooglook De lijnen liepen scheef, en ik was gefrustreerd! Toen ik het er af wilde halen, bedacht ik dat ik er net zo goed foto’s van kon maken en het kon delen met jullie. Wel zo eerlijk toch! Dus hier mijn Colorblock ooglook Fail! Hebben jullie ook wel eens dat iets echt totaal mislukt, en dat gene wat je wilt je op wat voor irritante reden niet lukt?

You Might Also Like...

16 Comments

 • Reply
  Nena
  september. 2013 at 05:58

  Ik probeer vaak iets en dat mislukt dan meestal niet volledig, pas bij de eyeliner ofzo. En kan ik toch weer alles eraf halen ^^

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 06:37

   Dat is ook herkenbaar…;)

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  september. 2013 at 06:25

  argh frustrerend he zoiets 😀

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 06:36

   Ja echt.. 😉

 • Reply
  Keytothefuture
  september. 2013 at 08:49

  Hihi ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel grappig vind.
  Zonder het roze vlak vind ik ‘m eigenlijk best leuk 🙂

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 09:40

   Hahahah 🙂

 • Reply
  Esmée
  september. 2013 at 11:37

  Ik denk dat ik hem zonder het roze ook best mooi vind. x

 • Reply
  Michaela
  september. 2013 at 08:06

  Ik vind het zo vervelende als looks mislukken! Dan heb je echt een perfect beeld in je hoofd en dan werkt het gewoon niet mee haha!

 • Reply
  robin
  september. 2013 at 11:07

  ik vind de felle kleuren wel mooi 😛

 • Reply
  Sanne
  september. 2013 at 12:05

  Het is idd flink balen als zoiets mislukt. De kleuren vind ik wel mooi!

 • Reply
  Monique
  september. 2013 at 13:42

  Irritant als iets niet gaat zoals je zou willen, leuk dat je dat ook laat zien

 • Reply
  Manon
  september. 2013 at 14:48

  hahaha leuk!!! Ik vind het ook nooit fijn als er iets niet lukt maarja het eind resultaat is altijd wel grappig.

 • Reply
  Kimberly
  september. 2013 at 15:08

  Ik haat het als looks mislukken! In je hoofd ziet het er dan perfect en mooi uit, maar als je het eenmaal doet.. arghh!

 • Reply
  pamela
  september. 2013 at 15:38

  gaaf. altijd leuk om met felle kleuren te experimenteren

 • Reply
  Annamarie
  september. 2013 at 17:53

  Ik vind het eigenlijk wel cool op een soort kunstzinnige manier.
  Die roze kleur maakt het lekker fout op een leuke manier!

 • Reply
  Eline
  september. 2013 at 13:53

  Ik vind het er nog best wel leuk uit zien!

Leave a Reply