FOTD My Blog Ogen

FOTD – Soft Green

Soms wil je iets anders qua kleuren, nu had ik zomaar zin in groen! Voor deze FOTD wou ik het wel rustig houden, vandaar Soft Green. Soms heb je gewoon zin in veel blenden, zodat de kleuren allemaal zacht als schaduwen in elkaar overlopen. De look is simpel te maken, en kan in theorie met alle kleuren worden gemaakt. Zelf gebruik ik wel het liefst kleuren die een beetje warmte hebben, anders word het bij mijn huidskleur een kil gezicht. Wat ik nu, tijdens het schrijven van deze post wel vind, ik mis mijn wing! Bijna elke dag draag ik er een, en zonder vind ik wel een beetje een naakt gezicht. Een kleur waar ik vaak waar grijp is zwart, maar deze is ook maar lichtjes aangezet. FOTD - Soft GreenUiteraard ben ik begonnen met een schoon ooglid, waar ik een oogschaduw basis op aan heb gebracht. Daarna heb ik tot aan mijn crease een zacht bruine kleur aangebracht, deze dient eveneens als basis. Heel lichtjes heb ik mijn kwast in een zwarte oogschaduw gedept, en heb ik deze voorzichtig in mijn crease aangebracht. Niet om de look heel donker te maken, maar om het schaduw effect te krijgen! Daarna ben ik met een glitterige groene oogschaduw heel voorzichtig over het bewegend ooglid gegaan. Heel lichtjes, omdat het nogal een knallende kleur is. Daarna komt mijn grote vriend in beeld, de blending kwast! Net zo lang tot je helemaal tevreden bent. Zoals je kunt zien, is de groene kleur niet helemaal dekkend meer. Dit is precies goed als je je look zo zacht wilt maken.FOTD - Soft Green FOTD - Soft GreenFOTD - Soft GreenFOTD - Soft GreenBlenden, blenden en nog eens blenden! Een beetje mascara, een groen/teal kleurig lijntje op mijn waterlijn en mijn ogen zijn klaar! Mijn roze lippen waren niet zo’n succes.. Omdat ze nogal droog zijn, zie je een heel erg kleurs verschil! Het lijken wel ombre lippen!

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Beautytalk
  december. 2013 at 06:14

  Mooi gedaan! Staat je goed!
  Eefje

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  december. 2013 at 07:41

  Wauw mooie look! Deze kleuren staan je goed.

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  december. 2013 at 07:48

  ok deze ooglook vind ik echt ronduit prachtig! staat ontzettend mooi bij je oogkleur en ook je wenkbrauwen zitten perfect

 • Reply
  Beautyjuf
  december. 2013 at 09:49

  Prachtige look!

 • Reply
  Manon
  december. 2013 at 12:59

  Mooie ooglook, die groene kleur staat je goed.

 • Reply
  Saskia
  december. 2013 at 19:46

  Erg mooie look! En ik ben jaloers op je wenkbrauwen 🙂

 • Reply
  Jana Vmh
  december. 2013 at 20:10

  Mooie look! En wat een mooie wimpers heb je ook 🙂

 • Reply
  martina
  december. 2013 at 21:18

  staat je erg mooi!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  december. 2013 at 12:47

  Oh wat is dit mooi zeg, staat je prachtig! Happy New Year alvast!

 • Reply
  Melike
  januari. 2014 at 16:58

  Ziet er mooi uit, vooral met het blauwe er onder.

Leave a Reply