Beauty Lippen makeup Swatch

Foxy Ultra Matte Lip Set – ColourPop ♡

Toen ik mijzelf eindelijk had toegestaan een bestelling te plaatsen, kwam het grootste euvel.. Wat wil ik (ALLES!) en welke kleuren (ALLEMAAL!) :’) Omdat ik zo slecht kon kiezen, werd mijn eerste keuze een Ultra Matte Lip setje genaamd Foxy. Dit vond ik echt een uitkomst, omdat ik dan voor een schappelijke prijs 5 kleuren kon uitproberen. En als je net als ik een sucker bent voor verpakkingen, kijk dit prachtige setje dan!

Al maanden liep ik te kwijlen op de site van ColourPop, en ondanks dat ze sinds kort ook naar Nederland verzenden, hielden de kosten mij toch steeds tegen. Nu er laatst een free shipping was, kon ik mijzelf niet meer inhouden! Toch weer €25,- verzendkosten bespaard!

Foxy Ultra Matte Lip Set - ColourPop ♡ swatches

colourpop-ultra-matte-lip-set-foxy_5737Ik schijn ook mazzel gehad te hebben met bestellen, want daarna was hij voor de zoveelste keer uitverkocht ..! Het setje Foxy sprak mij gelijk aan, door de 3 rustige kleuren die er inzitten. Ook zijn een goede rode én roze kleur nooit verkeerd om in je bezit te hebben!

De mini ultra matte lip ’s hebben een harde lipgloss applicator die goed precies kan werken. Wel kriebelt het af en toe op mijn lippen, omdat hij vrij hard is en zo’n soort velours stofje heeft.

ColourPop Foxy mini’s

Beeper ♡ warm mid-tone taupe

Clueless ♡ dusty mauve pink

Tulle ♡ dusty mauve burgundy

More Better ♡ deep violet wine

Creeper ♡ true classic blue red

colourpop-ultra-matte-lip-set-foxy_5751

vlnr: Beeper, clueless, tulle, more better, creeper

De swatches vind ik gelijk al verbluffend, wat een pigmentatie! Ze zijn mega vloeibaar, en ik heb dan ook per ongeluk her en der gelekt. Ik vind de kleur keuze erg mooi, More Better vind ik vele malen mooier dan in verwacht had, meer berry dan echt roze! Clueless daarin tegen lijkt mij iets te licht en te roze voor mijn tint.

Colourpop Foxy Ultra Matte Lip swatches

vlnr: Beeper, clueless, tulle, more better, creeper

Colourpop Foxy Ultra Matte Lip Creeper

Creeper

Mijn ultieme favorieten uit deze set zijn Beeper & Tulle.

Ik vind het Foxy setje van Colourpop echt super, de kleuren de dekking, de houdbaarheid. Ze blijven bij mij écht uren perfect zitten, geven als ze goed droog zijn nagenoeg niet af. Ook heeft zo’n liquid lipstick ook nadelen, het is bijna niet van je lippen af te krijgen, en je moet héééél snel corrigeren als je per ongeluk buiten de lijntjes gaat. Dat baart ook nog wat oefening vind ik zelf, zeker omdat je echt elk foutje ziet zitten. De formule vind ik zelf echt top, ik heb namelijk al meerdere malen meegemaakt dat ze brokkelen of heel erg trekkerig zijn, soms echt vervelend. Daar hebben deze geen last van, ze zijn wel droog maar voor mij niet storend!

TOP!

Ik heb de set zelf aangeschaft via de website van Colourpop voor $18,-
Volg tjuly op instagram Volg tjuly op FacebookWil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke pagina

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Jana
  oktober. 2016 at 10:11

  Supermooie set! Beeper en tulle zijn ook mijn favorieten. Hoewel ik dat rode kleurtje ook niet mis vind 🙂 Ik maakte onlangs ook gebruik van de free shipping en ben zo tevreden over dit merk 🙂

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2016 at 10:53

   Die free shipping mag van mij wel vaker plaats vinden.. Ik ben ook super tevreden met alles wat ik heb aangeschaft.. Er komt nog meer online 😉

 • Reply
  Manon
  oktober. 2016 at 14:02

  Ik vind de kleuren je allemaal erg goed staan! Tulle is een favoriet maar Beeper vind ik ook wat hebben

 • Reply
  Nienke
  oktober. 2016 at 09:20

  Mooie kleurtjes! Ik heb zelf drie liquids in mijn stash van Colourpop. 😉 Liefs,

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2016 at 09:59

   Welke kleuren heb jij ?

 • Reply
  Yvonne
  oktober. 2016 at 09:55

  Wat een mooie kleuren zijn Beeper en Tule, ik heb zelf nog niets van CP maar ga er tijdens mijn volgende vakantie is meer naar kijken.

  p.s. ik krijg een foutmelding (geef een URL op) als ik mijn website link aangeef maar deze klopt echt.

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2016 at 09:59

   Oh benieuwd hoe jij het merk vind..! Ik heb het even geckecked, en aangepast.. 🙂 volgens mij een http / www dingetje.. (moest http zijn)

 • Reply
  jeapiebel
  oktober. 2016 at 09:04

  Goed te begrijpen dat het niet makkelijk is om een keus te maken bij de bestelling. Ondanks het kleine nadeel lijkt het mij een top product. De kleuren vind ik erg mooi.

Leave a Reply