huidverzorging Review Verzorging

Gentle Face Scrub van Ici Paris

Gelijk tijdig met mijn Chanel lipstick heb ik de Gentle Face Scrub van Ici Paris aangeschaft. Ik zag deze toevallig op de website, en dacht waarom niet! Het was voor een kleine prijsje, dus zelf als het niets zou zijn, zou het niet veel pijn doen aan mijn portemonnee. Met de verpakking is niets mis, maar heeft ook niets bijzonders. Gewoon een wit doosje met een witte tube..

Gentle Face Scrub van Ici ParisGentle Face Scrub van Ici Paris

Op de achterkant van het doosje staan de ingrediënten van de scrub.

Gentle Face Scrub van Ici Paris

Op de achterkant van de tube staat hoe je hem moet gebruiken. Je brengt de creme 1 a 2 keer per week aan op een vochtige en gereinigde huid. Masseer de peeling met draaiende bewegingen in op het gezicht en de hals.

Gentle Face Scrub van Ici Paris

De tube heeft een klein tuitje, waardoor het doseren gemakellijk gaat.

Gentle Face Scrub van Ici Paris

Het is een vrij stevige crème, wittig met stipjes. Dat het stevig is vind ik zelf wel fijn. Ook smeert het lekker uit! De emulsie bevat een redelijke hoeveelheid scrubkorrels, wel zijn ze heel fijn. Gentle Face Scrub van Ici Paris

Ik vind hem goed mild scrubben voor mijn gezicht. Ik heb dit nu bijna twee weken gedaan, om de dag. En mijn gezicht voelt na gebruik lekker zacht aan. Ook heb ik er geen pukkeltjes van gekregen, dat vind ik toch wel een fijn detail. Of het echt werkt, ik geloof het wel. Mijn huid voelt zacht, en schoon aan. En zolang ik er geen reacties op krijg als een droge huid en/of pukkeltjes ben ik stiekem al heel snel tevreden.

Deze milde gezichtscrub is te koop bij Ici Paris voor €3,31

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Svenja
  maart. 2014 at 13:38

  Klinkt erg fijn! Deze zou ik ook wel eens willen aanschaffen:)

  • Reply
   Tjuly
   maart. 2014 at 18:56

   Ik zou hem gewoon eens proberen, zeker voor dit prijsje kan het natuurlijk niet fout gaan 😉

 • Reply
  paola lauretano
  maart. 2014 at 13:51

  It looks great!!!!!
  Have a lovely day!!!!
  Kisses doll!!!

 • Reply
  Mattania
  maart. 2014 at 13:54

  Ik kende het product nog niet maar het klinkt wel super fijn!

 • Reply
  Manon
  maart. 2014 at 15:34

  lijkt me een heerlijke scrub!

 • Reply
  Beautyjuf
  maart. 2014 at 16:57

  Fijn dat het een milde scrub is 🙂 Klinkt veelbelovend!

 • Reply
  Ines
  maart. 2014 at 15:55

  Ziet er echt goed uit! Ga ik misschien wel eens uitproberen!

Leave a Reply