My Blog Ogen Review Swatch Wenkbrauwen

Gerard Brinard Eyebrow Kit

Mijn wenkbrauwen werkt ik sinds kort bij met de Browdip Pomade van Anastasia, daar heb ik laatst ook over geschreven. Maar dat betekend natuurlijk niet, dat ik geen andere producten kan uittesten op mijn wenkbrauwen! Deze keer heb ik Gerard Brinard Eyebrow Kit, met 4 kleuren wenkbrauw poeder. Zodat deze kit, in theorie, voor iedereen geschikt zou zijn.

Gerard Brinard Eyebrow kit

Gerard Brinard Eyebrow Kit

De verpakking is van karton, waar je duidelijk op ziet staan waar het voor bedoeld is. Ik persoonlijk vind zulke verpakkingen niet heel erg mooi, ik vind karton gewoon niet zo. Maar verder ziet het er wel netjes uit.

Gerard Brinard Eyebrow kit

In eyebrow kit vind je vier kleuren wenkbrauw poeder, drie wenkbrauw stencils en een klein kwastje. Ook is het doosje uitgerust met een spiegeltje plus een kleine uitleg over het aanbrengen van het poeder.

Gerard Brinard Eyebrow kit

Eigenlijk is het vrij logisch, maar mocht je echt niet weten wat je moet doen, dan is het allicht handig.

Gerard Brinard Eyebrow kit stencils

De drie stencils, waarvan er in mijn kit eentje helemaal verfrommeld was. Deze heb ik maar even een kwartiertje onder een stapel boeken gelegd, want er was anders niet mee te werken. Ik had trouwens nog nooit een stencil gebruikt voor mijn wenkbrauwen! Ook vind ik ze een beetje onnodig, alsof er maar drie vormen wenkbrauwen bestaan….? Gelukkig niet!

Gerard Brinard Eyebrow kit kwastje

Het kleine kwastje, leek mij echt vreselijk! Hij ziet er echt uit als zo’n kinder makeup kwastje, van dat rare harde plastic. Maar ach, we gaan ook gewoon het kwastje testen!

Gerard Brinard Eyebrow kit

Zwart, chocolode bruin, licht bruin en donker bruin.

Gerard Brinard Eyebrow kit swatches

De swatches vallen mij echt heel erg mee, de kleuren zijn goed op te bouwen. De zwarte kleur is gelukkig niet diep, donker zwart maar neigt meer naar heel donkerbruin. De tweede kleur, is warm chocolade bruin. De derde kleur is licht bruin welke misschien voor sommige blondines gebruikt kan worden. De laatste kleur, is wederom donkerbruin, maar dan wat koeler dan de chocolade bruin. Ik denk dat die het meeste bij mijn wenkbrauw kleur in de buurt komt.

Gerard Brinard Eyebrow kit

Mijn wenkbrauw zonder iets van product er in, zoals je kunt zien heb ik redelijke wenkbrauwen. Ze zijn redelijk vol en ook hebben ze een redelijke lengte. Wel is het begin iets minder vol, evenals het einde. Ik heb een stencil gepakt welke het meeste op de vorm leek van mijn wenkbrauw. Niet precies het zelfde, maar kwam in de buurt. Wat ik wel stom vond, was dat de vorm te kort was! Mijn wenkbrauw was een flink stuk te lang.

Gerard Brinard Eyebrow kit

Met het stencil heb ik dus grotendeels mijn wenkbrauw kunnen inkleuren, het begin en het einde heb ik gewoon uit de losse hand gedaan. Ik moet zeggen, het valt mij alles mee! De kleur komt goed overeen met mijn natuurlijke kleur. (ik heb het begin van mijn wenkbrauw ingekleurd met een mix van de warme en de koele bruin tinten, omdat dat wel iets lichter mag dan de rest) Het poeder dekt ook mooi vind ik. Het kwastje werkte eerlijk gezegd prima, dat had ik totaal niet verwacht. Maar omdat hij zo hard was kon ik goed door mijn wenkbrauw haren komen, iets wat met een zacht kwastje absoluut niet zou lukken.

Mijn conclusie, het is een prima product! Mocht je nog zoekende zijn naar een wenkbrauw product, misschien is dit wat?

Je kunt dit merk vinden bij verschillende drogisterijen, zoals etos, da, dio etc. en online  voor een prijs van €6,95

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Manon
    februari. 2015 at 14:08

    Het resultaat ziet er heel goed uit

Leave a Reply