Handen & Nagels My Blog Review Swatch

Get The Party Started

Essence heeft leuke toppers in de collectie van 2014! Een tijdje geleden had ik er een paar aangeschaft waaronder deze, nummer 21 Get The Party Started. In het flesje ziet het er al heel gezellig uit, hele kleine gouden glitters, middelmatige roze glitters, en redelijke paarse glitters! Een knusse bedoening daarin het flesje dus! Al vond ik de feather lakjes er ook al heel leuk uitzien!Essence Get The Part Starting

Op de dop zit een sticker waarop staat twinkeling stars. Ook zijn de doppen van de toppers zilver, ook zijn de flesjes anders dan bij de normale lijn. Ze doen mij meer aan Catrice flesjes denken!Essence Get The Part Starting

Hier kun je alle glitters goed zien zitten in het flesje!

Get The Party Started

Essence Get The Part Starting

De eerste keer heb ik de lak aangebracht als gewone nagellak, dus over een blanke nagel. De dekking is een beetje mwoah.. Ook komen de grotere glitters er pas uit als ze dat zelf willen. Dus het is een beetje een gepriegel om het er mooi op te krijgen.

Essence Get The Party Started

Daarna heb ik hem toch maar over een ander lakje aangebracht. En wat een verschil! Waar ik het eerst toch maar een beetje saai vond, vind ik hem echt leuk als topper! Ik denk dat hij over verschillende kleuren lak erg mooi tot zijn recht komt! Denk aan een zwarte basis, of lila..

Essence Get The Party Started

Ik vind hem mooi op een accent nagel, anders wordt het misschien wat druk. Wel hadden de paarse glitters van mij iets makkelijker mogen lakken. Want echte controle heb je er niet over, en je bent meer de glitters op je nagel aan het deppen/drukken dan echt lakken. Maar als het er dan eenmaal op zit heb je wel wat! Zouden jullie een glitterlakje als Get The Party Started dragen?

You Might Also Like...

12 Comments

 • Reply
  Dionne
  mei. 2014 at 07:03

  Wat een mooi lakje!

 • Reply
  Mirjam
  mei. 2014 at 07:04

  Mooie topcoat; ik heb hem zelf ook 😉 Als accent nagel vind ik hem het leukst.

 • Reply
  Jana
  mei. 2014 at 10:22

  Als topcoat ziet hij er leuk uit 🙂

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  mei. 2014 at 06:58

  over dat roze kleurtje popt hij echt! superieur

 • Reply
  Amber
  mei. 2014 at 12:37

  Wat een prachtige nagels zeg! Essence heeft inderdaad altijd leuke topcoats.

 • Reply
  Nora
  mei. 2014 at 15:41

  Ik vind ze ook leuker staan als accentnagel, dan is het nog specialer! 🙂 Ala gewoon lakje vind ik het ook wel fijn, maar ik heb nog nooit zo’n nagellak geprobeert, moet ik eens testen om te zien of het me staat 😀

 • Reply
  malu
  mei. 2014 at 21:19

  wat een mooi en vrolijk lakje!
  xx

 • Reply
  Beautyjuf
  mei. 2014 at 07:55

  Wat een gaaf lakje!

 • Reply
  Cynthiiaa
  mei. 2014 at 22:43

  Oh my, ik houd van dit soort lakjes! Ik heb die van Essence nooit kunnen spotten, altijd uitverkocht en toen zag ik hem.. had ik er eentje van een ander merk.. alsof het zo moest zijn. :’) Deze vind ik trouwens wel mooier, love the purple touch!

 • Reply
  Michaela
  mei. 2014 at 07:30

  Oehhh ik vind hem mooi! Ik zou hem met een wit of lichtroze lakje denk ik combineren!

 • Reply
  alexa
  mei. 2014 at 14:33

  wat een leuk lakje!

 • Reply
  jori
  februari. 2015 at 20:26

  Mooi nagels..

Leave a Reply