Beauty FOTD makeup Review Swatch

Green Eyes Kit by Gerard Brinard

Zoals ik maandag al vertelde over de Eyebrow kit van Gerard Brinard, heb ik vandaag de Green Eyes kit voor jullie. Gerard Brinard Green Eyes kit palette

Wederom is de verpakking van karton, niet helemaal mijn smaakt. Maar opzich voldoet het prima. Op de verpakking staat duidelijk Green Eyes, dus je weet ongeveer wat je kan verwachten.

Gerard Brinard Green Eyes kit palette

Op de achterkant van het doosje vind je een ingrediënten, voor de liefhebbers.

Gerard Brinard Green Eyes kit palette

En dit is wat je aantreft als je het doosje opent. Vier kleuren oogschaduw, een liquid eyeliner, een potloodje en een dubbelzijdige sponsapplicator. Ook bevat de verpakking van de Green Eyes kit een spiegeltje, wat handig kan zijn als je deze kit ergens mee naar toe. Naast het spiegeltje, staat een voorbeeld look, en hoe je deze kunt maken. Handig, voor als je niet precies weet wat je met deze kleuren kunt doen.

 Snippet voorbeeldDit is een weergave van hoe dit bericht eruit zou kunnen zien in de Google-zoekresultaten.<br/><br/> Lees <a href="https://yoast.com/snippet-preview/#utm_source=wordpress-seo-metabox&utm_medium=inline-help&utm_campaign=snippet-preview">this post</a> voor meer info. Green Eyes Kit by Gerard Brinard -Gerard Brinard Green Eyes kit palette

Ik vind het altijd wel leuk, als ze je een idee geven wat je met het product kan maken. Alleen ben ik toch te eigenwijs, en doe het op mijn eigen manier.

Gerard Brinard Green Eyes kit palette swatches

Ik moet zeggen, dat ik heel erg nieuwsgierig ben naar de pigmentatie van de oogschaduw. Vooral naar de gele! Ze zien er zo op het eerste gezicht gewoon uit, niets vreemds. En dan nu naar de swatches….

Gerard Brinard Green Eyes kit palette swatches

Moet je kijken! Dit ziet er super uit toch! Ik was vooral nieuwsgierig naar de gele kleur, deze is dan ook stukken gepigmenteerder dan ik verwacht had. Allemaal stellen ze mij trouwens niet teleur. Die blauw tint en de mosgroene vind ik erg mooi. Het potloodje valt op door zijn aparte gras kleur. De liquid liner was met een lijntje gelijk pikzwart en dekkend!

Gelukkig kon ik tijdens het fotograferen nog even gaan bedenken wat ik er mee ging doen qua look, hoe ging ik in godsnaam geel gebruiken?

Gerard Brinard Green Eyes kit palette look

Nou, zoals je kunt zien, heb ik de gele kleur toch echt gebruikt! Hij bleef ook goed van kleur op mijn huid, iets wat ook nog wel eens wil gebeuren. Mooie swatches, maar eenmaal aangebracht op het ooglid, dat ze verdwijnen.

Ik ben begonnen met een huidkleurige oogschaduw over mijn hele ooglid, tot aan mijn wenkbrauw. Dit is om het blenden wat makkelijker te maken.
Daarna heb ik de gele kleur aangebracht op mijn binnenste ooghoek, heb de kleur door laten lopen tot 2/3 van mijn ooglid. (ongeveer voorbij je pupil)
De tweede kleur bracht ik aan in mijn crease, maar ik vond hem een beetje slapjes. Dus deze heb ik lichtjes gemengd met een beetje van de blauwe kleur.
Mosgroen belande op het einde, de outer V

De liquid liner was even spannend, ik heb dat namelijk al een flinke tijd niet gebruikt! Maar gelukkig is het goed gegaan, en was niet de hele look verpest. Iets waar ik een vreselijke hekel aan heb.. Grr.. Maar fijn, het lijntje heb ik lichtjes uit laten lopen in een kleine wing. Mascara op en klaar! Dacht ik..

Ik vond het geheel nog een beetje te saai, vandaar dat ik het groene potloodje op mijn waterlijn heb aangebracht.
En langs mijn wimperrand, loopt het van geel naar mosgroen, naar de blauwe turquoise kleur. En toen was ik echt klaar!

Gerard Brinard Green Eyes kit palette look

Ik had het niet verwacht, maar eigenlijk vind ik de kleuren wel heel erg gaaf staan. Zelfs de gele kleur, maakt het gewoon af!

Ik vind het een leuk kitje, al zijn er natuurlijk wel aanmerkingen over. De kleuren blenden namelijk niet allemaal even fijn uit, ze zijn vrij droog zeg maar. Hier was ik al bang voor, vandaar dat ik de huidkleurige oogschaduw als eerste aanbracht, maar het mocht niet baten. Je moet de kleuren ook wel redelijk opbouwen om evengoed deze intensiteit te krijgen.

De liquid liner brengt keurig aan, en is mooi zwart. Alleen bij het verwijderen vond ik het een beetje een vreemde substantie, alsof ik een randje rubber als eyeliner had? En zo’n applicator, die hoeft er van mij niet bij te zitten. Ik gebruik liever mijn eigen kwasten.

Gerard Brinard Green Eyes kit

Green Eyes van Gerard Brinard kun je kopen bij verschillende drogisterijen als DA, Etos, maar ook online  voor €9,95, keurig prijsje toch voor zo’n bijna compleet setje!
Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor informatie.

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  Manon
  februari. 2015 at 10:42

  Wauwie, prachtig. Ik zou het zelf niet durven te dragen

 • Reply
  TypischKim
  februari. 2015 at 17:25

  Wat zijn de oogschaduws goed gepigmenteert zeg!

 • Reply
  Sophie
  februari. 2015 at 18:26

  Wauw, je maakt prachtige foto’s!

 • Reply
  Chahrazad
  februari. 2015 at 21:07

  Ziet er heel mooi uit! Ook nog eens best betaalbaar.

 • Reply
  Hanna
  februari. 2015 at 16:00

  Ik vind je look echt onwijs mooi! 😉

 • Reply
  Paola
  februari. 2015 at 14:21

  Wat een leuk palette en wat is de een na laatste foto mooi! (die van jezelf)

 • Reply
  Laura - Dagelijkse hap
  februari. 2015 at 15:45

  Ik vind de look heel erg mooi geworden! Had verwacht dat de kleuren nog heftiger zouden zijn, maar denk dat ze zo eigenlijk precies goed zijn 🙂

 • Reply
  Kiss & Make-up
  februari. 2015 at 16:21

  Whew, fel! But I like it 🙂 Ik hou sowieso heel erg van groen en geel.

 • Reply
  Marleen
  februari. 2015 at 13:17

  De pigmentatie is super en je ooglook is ook heel goed gelukt! xx

 • Reply
  Sax and the Pretty
  februari. 2015 at 17:37

  Vooral bij jouw haarkleur vind ik dit heel goed staan! Versterkt het effect nog meer. x

 • Reply
  alexa
  februari. 2015 at 12:04

  ziet er goed uit en mooie kleuren!

Leave a Reply