My Blog Ogen

Grey Matter – Ooglook

Helaas is deze post verloren gegaan vorige week! Maar ik wou de Grey Matter –  ooglook toch nog graag op Tjuly.nl hebben staan! Dus vandaar, sommige van jullie hebben deze dus al gezien. Sorry dat jullie hem dan nog een keer voorbij zien komen!

Grey Matter

Grey Matter Grey Matter-3-2Bij deze ooglook heb ik gebruik gemaakt van mijn ELF palette. De kleuren die ik gebruikt heb, zijn de kleuren uit het rechter rijtje. Als eerste heb ik zwart aangebracht op mijn inner en outer V. Dit heb ik naar elkaar toe geblend op mijn arcadeboog. Daarna met ik met grijs mijn bewegend ooglid gaan inkleuren, de drie verschillende tinten grijs heb ik alle 3 gebruikt. Ook heb ik een beetje grijs, wat ik op mijn kwast had, onder mijn onderste wimperrand aangebracht. Mijn waterlijn heb ik met een zwart potloodje ingekleurd, met dat zelfde potloodje heb ik ook nog ge-tight-lined. Beetje eyeliner en mascara, en klaar is Kees! Of Tjuly …ELF Pakket-22Dit is de beknopte versie van een verloren post!

You Might Also Like...

16 Comments

 • Reply
  Kiss & Make-up
  oktober. 2013 at 12:47

  Erg mooi, ik hou van dit soort ooglooks 🙂

 • Reply
  Saskia
  oktober. 2013 at 17:09

  Ik snap dat je deze look graag op je blog wil, ik vind het heel erg mooi!

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 07:03

   Dankje Saskia!

 • Reply
  Beautyjuf
  oktober. 2013 at 18:51

  Jahaa, daar is ‘ie weer 😉 Mooie look!!

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 07:03

   😉

 • Reply
  Maxime
  oktober. 2013 at 20:51

  Erg mooie look!

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 07:03

   Dankje!

 • Reply
  Alette
  oktober. 2013 at 20:58

  Mooie look heb je er van gemaakt. Wat ik altijd het voordeel vind van donker haar en een iets donkerdere huid (als in niet zo’n bleekscheet als ik) is dat je veel makkelijker met donkere kleuren wegkomt. Als ik deze look zou dragen, zou het veel zwaarder overkomen

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 07:03

   Dat scheelt inderdaad wel ! Maar zo zijn er ook weer kleuren die vele malen mooier staan bij hele blanke huidjes!

 • Reply
  Marianne
  oktober. 2013 at 10:28

  Mooie ooglook, die kleuren staan je erg goed!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  oktober. 2013 at 20:49

  heel erg mooi weer! je kan het echt prima hebben zo wat donkerder, heel vrouwelijk staat het je

 • Reply
  vintagirie
  oktober. 2013 at 21:38

  Wauw die look staat je goed!

 • Reply
  Michaela
  oktober. 2013 at 09:37

  Hele mooie subtiele grijze smokey eye! 🙂

 • Reply
  Lidewij
  oktober. 2013 at 13:26

  Ik had hem nog niet gezien, dus yay dat hij er nu weer op staat! Hij is erg mooi <3

 • Reply
  Cynthiiaa
  oktober. 2013 at 03:18

  Wow, wat een uitstekende pigmentatie uit de ELF Palette! That looks so damn good on you! 🙂

 • Reply
  wendy
  november. 2013 at 15:46

  Super mooi!!

  Samen met de webshop SIBIN heb ik een leuke giveaway georganiseerd. Zou leuk zijn als je mee doet 🙂

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

Leave a Reply