My Blog Persoonlijk

Happy New Year!

Een beetje laat..Maar ik wil graag iedereen die hier op Tjuly.nl komt een gelukkig nieuw jaar wensen! Dat het maar een gezond, liefdevol, goed jaar mag worden..

Echte goede voornemens heb ik niet echt, daar doe ik namelijk niet aan. Een goed voornemen kan je altijd hebben, dat hoeft niet perse op 1 januari! Wél hoop ik dat het een jaar word waar veel in gebeurd. Dat mijn blog lekker door blijft groeien, want ik doe het bloggen met heel veel plezier! Ook hoop ik dat ik iets meer durf te ondernemen, wanneer ik een uitnodiging krijg dat ik het ook gewoon durf te doen!
Happy New Year

Ook hoop ik dat er meer gezondheid komt in ons huis. Mijn vriend heeft namelijk de ziekte van Lyme, waarmee wij nu al twee jaar aan het vechten zijn. Net een 3 maanden kuur antibiotica af gemaakt, dus wij gaan positief denken voor een gezond 2014!

Nogmaals, Happy New Year!

Wat zijn jullie voornemens?

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Tess Evea
  januari. 2014 at 10:50

  Jij ook nog een heel gelukkig nieuwjaar gewenst!

 • Reply
  Manon
  januari. 2014 at 11:30

  Jjj ook gelukkig nieuwjaar !!! Ik heb niet echt voornemens

 • Reply
  Beautytalk
  januari. 2014 at 17:31

  Happy 2014 to you too!
  Eefje

 • Reply
  Maxime
  januari. 2014 at 20:31

  Jij ook een gelukkig nieuwjaar toegewenst! Heel erg vervelend voor je vriend, hopelijk is 2014 een beter jaar voor hem!

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2014 at 14:54

   🙂 Ja, het is een lastige ziekte.. Maar positief denken voor 2014..

Leave a Reply