My Blog Ogen Review Swatch

Hema Eyebrow Pencil!

Ik doe het eigenlijk niet zo vaak, mijn wenkbrauwen bij tekenen. Maar de laatste tijd doe ik het wel iets meer, zeker als ik dan op een ooglook foto zie hoe sloom ze zijn! Onwijs veel tekenen doe ik niet, de kleur is al vrij donker van zichzelf. Ook heb ik wel vrij egale wenkbrauwen. Maar ik vind ze wel aan de korte kant, ooit te ver geëpileerd.. Probeer ze steeds te laten groeien, maar af en toe neem ik de buitenste haartjes toch weer mee met de pincet/harsstrip.

Op die momenten denk ik weer van oh nee he! Maar gelukkig hebben we potloodjes om dat soort dingen op te lossen toch! Dit potlood gebruik ik al jaren, en ben er nog nooit ontevreden over geweest.

Hema Eyebrow Pencil
Hema-potlood-14

Het is een ‘gewoon’ potloodje, wel heel fijn aan de andere kant heeft hij een borsteltje. Daarmee kan je de gezetten lijnen wat vervagen en tijdens het tekenen je wenbrauwen modelleren!
Hema-potlood-15
Hema potloden hebben een vrij harde stift, wat meestal betekend dat er weinig kleur vanaf komt. Maar dat is gelukkig niet het geval, ze tekenen behoorlijk soepel. Én je hoeft de punt niet heel vaak te slijpen.

Hema-potlood-3
09 is de kleur die ik gebruik, aangezien mijn haren vrij donker zijn past dit heel goed!

Hema-potlood-
Hier kan je zien dat ik mijn rechter (jullie linker) wenkbrauw heb bij getekend. En het stukje lengte wat ik aan de andere kant mis. Lijkt trouwens een beetje bibberig op het einde, maar dat is schaduw!
Ik denk dat ik deze wel zal blijven kopen, ben en blijf tevreden er over! Weten jullie eventueel nog goed alternatieven?

Te koop Bij Hema

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  juni. 2013 at 06:31

  ik gebruik hem ook! ik vind hem prima werken (:

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 09:53

   fijn potlood he..!

 • Reply
  Beautyjuf
  juni. 2013 at 06:36

  Deze heb ik ook alleen dan een lichtere variant. Al gebruik ik ‘m niet zo vaak. Mijn favo product om wenkbrauwen bij te tekenen is de wenkbrauwkit van Etos.

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 09:53

   ahh die ken ik nog niet.. misschien eens uitproberen 😉

 • Reply
  Bo
  juni. 2013 at 09:50

  Ziet er niet verkeerd uit! Je hebt het eigenlijk niet nodig vind ik, je hebt al mooie wenkbrauwen ^^

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 09:53

   Dankje 🙂

 • Reply
  Michaela
  juni. 2013 at 10:23

  Ik heb hem zelf ook en gebruik hem dagelijks samen met het wenkbrauwpoeder van de Hema 😀

 • Reply
  Nicky
  juni. 2013 at 11:02

  Well done!
  Nicky
  http://www.mywishstyle.com

 • Reply
  Maxime
  juni. 2013 at 17:56

  Deze gebruik ik ook, vind ‘m erg fijn!

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 19:04

   🙂

 • Reply
  Keytothefuture
  juni. 2013 at 07:30

  Mooi potloodje hoor!

Leave a Reply