huidverzorging Review Verzorging

Hema Milk & Tonic

Mijn Nivea Milk & Tonic waren zo goed als leeg, dus het leek mij een goed idee om een ander merk uit te proberen! Waar ik deze keer voor ben gegaan, zijn de Hema Milk & Tonic. Zelf heb ik nog nooit reinigings producten van Hema gebruikt, dus ik ga helemaal blanco de test in! Ik vind de vormgeving van de flessen simpel, maar ze hebben wel wat.. Ze zien er goed uit vind ik, het staat niet storend in de badkamer!

Hema Milk & Tonic

Hema Milk & Tonic
(excuus, ik heb met vieze vingers aan de fles gezeten!) De cleansing milk, is een simpele witte fles. Waar een bruin randje in verwerkt zit, deze kleur komt ook weer terug bij het Hema Logo. Wat ik handig vind aan deze flessen, is de klikdop en en tuitje. Dat maakt het doseren op een wattenschijfje makkelijk. De cleansing milk heeft een licht, frisse geur. Niets bijzonders, niets storends!

Hema Milk & Tonic
De substantie van de Hema milk valt ook niet heel veel over te zeggen. Zoals ik hem graag heb, niet te slap maar ook zeker niet te dik.Hema Milk & Tonic
De Tonic zit in een zelfde fles, alleen deze is transparant. Zodat je de (leuke) roze tonic kunt zien. Zelf vind ik dit leuker om te zien, het fleurt de boel wat op. Ook de Tonic van Hema ruikt fris, maar ook een beetje chemisch! Ik vind hem minder fijn ruiken dan de milk! Ik heb beide producten nu een week geprobeerd. De milk maakt redelijk schoon, op een milde manier. (voor een hele dikke laag makeup, mocht de milk wel wat sterker zijn) Soms is het wel even goed boenen.. Ook heb ik het idee, dat de milk erg snel in de huid trekt, waardoor ik bij het schoonmaken van mij gezicht redelijk veel van het product gebruik. Als ik daarna mijn gezicht nog een keer na-reinig met de tonic, voelt mijn gezicht vrij plakkerig..? Dus ik MOET mijn gezicht nog eens met water reinigen daarna! Ik heb niet het idee dat mijn huid de tonic heel fijn vind, aangezien de huid op mijn wangen vrij onrustig is geworden. Sinds ik de tonic gebruik, dus die zal ik niet meer iedere avond gebruiken. Alleen als ik denk dat het nodig is. Volgende keer even kijken bij Hema, of ze ook voor een gevoelig huid een tonic hebben!
Ik weet helaas niet meer de precieze prijs van de milk & tonic, maar beide producten waren onder de €2,-

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Michaela
  februari. 2014 at 09:39

  Als je een gevoellige huid hebt, raad ik micellaire water aan! Garnier komt er binnenkort ook mee, en dat reinigt je huid heel mild maar wel goed!

  • Reply
   Tjuly
   februari. 2014 at 18:57

   Ik ben er wel razend nieuwsgierig naar geworden! Ik heb er al veel goeds over gelezen!

Leave a Reply