My Blog Review Swatch

Hema Najaar 2015

Overal komen merken met nieuwe toevoegingen, speciale collecties voor de feestdagen etc. Zo heeft ook Hema dit najaar weer nieuwe toevoegingen. Waarvan sommige nu al heel populair zijn, en dus ook snel uitverkocht. Wat ik zelf erg leuk vind aan de nieuwe toevoegingen van Hema, is dat ze de kleur van het jaar, Marsala hebben gebruikt. Ik hou namelijk erg van deze kleur, en was dan helaas ook net te laat om bij Sephora de palettes te bestellen. Ik heb iets te lang getwijfeld, waardoor ik nu spijt heb dat ik niet sneller was. Leuk dat Hema nu ook Marsala dingen in haar assortiment heeft. Daar ga ik zeker nog naar kijken in de winkel. Wel kan ik jullie al een andere andere nieuwe producten laten zien.

hema toevoegingen najaar 2015
De producten die ik heb van de nieuwe producten zijn 2 nagellakken, een highlighter-stick en de fixing wax eyebrow pencil.

hema nagellak marsala paars winter

Nagellak nummers zijn 53 (roodbruin) en 45 (paars) kosten €2,50 per stuk.

53 nagellak roodbruin hema najaar 53 nagellak roodbruin hema najaar

De bruine nagellak vind ik heel erg mooi! De dekking is in 2 laagjes perfect. Ik vind de kleur heel fijn, het past (voor mij) overal bij en ziet er gewoon netjes uit, en niet al te opvallend. Qua houdbaarheid, de lak bleef bij mij zo’n 4 dagen perfect zonder chips zitten. Wat ik echt heel goed vind.

Hema najaar 45 paars Hema najaar 45 paars

De paarse lak vind ik ook geweldig, deze diepe, donkere paars staat super chic. Deze dek ook perfect in 2 laagjes, was iets dikker dan de bruine tint. Maar dat hinderde niet met lakken. Qua kleur valt het wel op, ondanks dat het zo’n donkere kleur is zit er een hele mooie diepte in de paarse kleur. Deze wordt denk ik echt een favoriet! De houdbaarheid was met deze paarse lak 3,5 dag tot mijn eerste chip. Gewoon een goede lak dus.

hema najaar highlighter stick

Highlighter stick is er in 1 kleur en kost €5,00

hema najaar highlighterstick

Naar de highlighter stick was ik erg benieuwd naar. De kleur is een beetje champagne goud, dus redelijk warm. De stick glijdt over de huid, mede door de substantie, maar ook door de makkelijke ronde vorm die de stick heeft.

hema najaar highlighter stick

Hier is de highlighter op mijn arm aangebracht met 2 veegjes. Ik vind de kleur erg mooi, en de glans ook. Het glittert en glanst namelijk niet helemaal van je huid af. Het is een subtiele glans!

hema najaar highlighter stick

Hier is de highlighter uitgevaagd, en zoals hier goed te zien is, glanst hij best subtiel! Wat mij wel direct opviel, is dat je moet opletten met lijntjes op de huid. Zoals je ziet op mijn pols, gaat hij wel in de lijntjes zitten en benadrukt de highlighter deze. Mocht je nog geen last hebben van lijntjes, is hij echt prachtig.

fixing wax eyebrow pencil hema najaar fixing wax eyebrow pencil hema najaar

Fixing wax eyebrow pencil is transparant en kost €2,25
Ik heb verder geen foto’s van de Fixing Wax gemaakt, omdat dat eigenlijk weinig zin heeft. Je ziet er namelijk niets van. Uiteraard heb ik hem wel getest, en mijn mening is heel erg dubbel. Ik heb als eerste mijn wenkbrauwen bijgetekend met mijn favoriete Hema wenkbrauw potlood in nr 09. Vervolgens heb ik de Fixing wax over mijn wenkbrauw gedaan. Het hield opzich mijn wenkbrauw redelijk in model. Maar het bleef heel erg plakkerig voelen, iets wat ik heel erg naar vind. Ik vind dit nogal vies voelen. Ik heb dan toch een product wat meer opdroogt, desnoods hard wordt.

Ik ben nog heel erg benieuwd naar de Blushsticks, lipbalms en palettes die Hema dit najaar heeft uitgebracht. En ga volgende keer in de winkel zeker even kijken! Of ik bestel het een en ander gewoon online dat kan natuurlijk ook. Hebben jullie al nieuwe Hema producten geprobeerd?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Dionne
  oktober. 2015 at 08:57

  Mooie producten! Ziet er goed uit!

 • Reply
  Natasja
  oktober. 2015 at 19:36

  Ik verbaas me er altijd in hoe lang de nagellak van HEMA goed blijft eigenlijk

Leave a Reply