Fashion Mode Winactie

Hemd voor Hem + WINACTIE VOOR HEM!

Heel soms komt het hier op TJULY.nl voor dat ik iets schrijf over HEM, maar dat betekent natuurlijk niet dat het niet interessant genoeg is! Ook vind ik het erg leuk dat ik een winactie heb voor mannen, daarover kun je verderop meer lezen.betaalbare strijkvrije overhemden voor hem Hemd voor Hem + WINACTIE VOOR HEM!Bij ons op kantoor, waar mijn vriend ook werkt, is er geen dresscode en al zeker niet keurig in pak! Maar dat betekent niet dat mijn vriend geen mooie overhemden heeft, juist omdat hij het voor zijn werk niet hoeft te dragen vinden wij het juist leuk, bij de juiste gelegenheden. En we komen toch allemaal wel eens in een situatie, dat we iets netter gekleed willen zijn? Zelf vind ik een mooi overhemd erg leuk staan op een nette donkere spijkerbroek, met een paar mooie nette schoenen eronder, een mooie pantalon kan natuurlijk ook maar dat is gelijk nog een tikje netter en meer formeel.

Hemdvoorhem-Calvin-Klein blauw Hemd voor Hem + WINACTIE VOOR HEM!
Hemd voor hem

Op de website vind je een mooie collectie overhemden, in verschillende prijsklassen. Iets wat ik ook nog wel een dingetje vind, wij hebben wel vaker een overhemd gekocht en je ziet vaak dat ze flink aan de prijs zijn! Dat valt op Hemd voor Hem erg mee, en het ziet er allemaal goed uit, mooie diverse overhemden! Ze verkopen uiteraard meer, want ook voor prachtige stropdassen met óf zonder printje ben je op de juiste site. Maar je kunt hier ook prima shoppen voor ondergoed, riemen, sokken of accessoires.

Hemdvoorhem Olymp Hemd voor Hem + WINACTIE VOOR HEM!

Hemdvoorhem Olymp Hemd voor Hem + WINACTIE VOOR HEM!

Hemdvoorhem Michaeli overhemd. Hemd voor Hem + WINACTIE VOOR HEM!

Ik vind het ook altijd leuk als een overhemd iets aparts heeft, ‘gewoon’ wit vind ik maar zo saai. Liever een leuk streepje, een verstopt patroontje dat soort dingen. Stiekem vind ik een paars overhemd ook wel erg sjiek staan! En wie houdt er nu niet van strijkvrije overhemden, dat is namelijk vaak het enige echte minpunt, het moeten strijken. Vaak zijn de wat goedkopere strijkvrije overhemden met polyester, maar dat leidt vaak tot zweterigheid. Daarom zijn de overhemden van Hemd voor Hem gemaakt van 100% katoen en hebben ze bijvoorbeeld, Seidensticker, Eterna en Olymp overhemden

Ik denk dat er voor veel smaken een mooi overhemd te vinden is op de website, het is toch ook een soort basis item wat eigenlijk in elke kast zou moeten hangen, net als ons zwarte jurkje!

win een prachtig overhemd met deze winactie Hemd voor Hem + WINACTIE VOOR HEM!

Winactie Hemd voor Hem!

Daarnaast mag ik ook nog een prachtig overhemd weggeven! Dus wil je in deze dure maand nog een leuk cadeautje voor je man, broer, vader of gewoon voor jezelf?
Dit moeten jullie doen om kans te maken:
*Kijk op Hemdvoorhem.nl en kies het overhemd uit welke je het mooist vind (max €60)
*En laat hier in de comments de naam of het linkje achter van het overhemd.
*gebruik een juist emailadres*
 
Uiteraard wordt delen van het artikel zeer op prijs gesteld! De winnaar krijgt aankomende zondag, 17 december bericht.
 
Dit is een betaalde opdracht, voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn disclaimer Wil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke pagina

You Might Also Like...

5 Comments

Leave a Reply