Beauty makeup Review

I Heart Chocolate van I ♥ Makeup

De dupe van het populaire palette van Too Faced, de Chocolate Bar, van I ♥ Makeup  I Heart Chocolate! Eindelijk iets van Makeup Revolution (waar I ♥ Makeup een lijn van is) bij ons in het dorp! Elke keer hoopte ik dat ik er iets van zou vinden. Maar de kruidvat winkels hier in de buurt, zijn helaas niet de winkels met Makeup Revolution in hun assortiment. Toen ik laatst las, dat er een paar palettes in de aanbieding zouden zijn bij alles winkels, werd ik weer blij! Ik kon ook niet wachten, om te kijken welke ze allemaal hadden. Ik ben (de eerste keer) gegaan voor het I Heart Chocolate palette, maar ik kan jullie nu al verklappen, ik ben terug gegaan voor nog twee palettes!

I Heart Chocolate van I ♥ Makeup
Het palette is de dupe van Too Faced’s Chocolate Bar. En ziet er uit om op te eten! Hmm, ik ben gek op chocolade!
I Heart Chocolate van I ♥ Makeup
Het is een vrij groot palette, met maar liefst 16! kleuren oogschaduw. Wat ik een heel goed toevoeging aan het palette vind, is dat er gekozen is voor 2 highlighters, namelijk een matte én een glanzende. Zo heb je een goede keuze voor elke ooglook. Ook heel slim, highlighter gebruik je vaker en je pakt vaak meer product, daarom zijn de highlighter pans het dubbele van de oogschaduw pans.
I Heart Chocolate van I ♥ Makeup
De kleuren vind ik zo op het eerste gezicht heel erg mooi! Het is een mooie combinatie van matte & glanzende oogschaduws. Alle kleuren passen mooi bij elkaar, alleen snap ik de lichtroze tint niet zo goed? Deze valt voor mij een beetje buiten de boot. Het stevige palette, heeft ook een grote spiegel, pluspunt!

I Heart Chocolate Swatches

I Heart Makeup - Chocolate palette swatches
You Need Love, Piece Me Together, One More Piece, Love Torn, Stolen Chocolate

You Need Love – matte, zachte, crémekleurige highlighter
Piece Me Together – shimmery, midden bruine tint met een flinke zweem groen
One More Piece – matte, beige
Love Torn – shimmery, licht bordeaux met zilveren glitters
Stolen Chocolate – matte, middenbruin die heel mooi dekt
I Heart Makeup - Chocolate palette swatches
Thank Friday, More!, Pleasure Girl, Meet Chocolate, Unforgivable, Love Divine

Thank friday – matte, huidkleurig, die een beetje wegvalt op mijn arm
More! – metallic, goud! vrij gelig goud, wat je de laatste tijd weinig ziet in palettes!
Pleasure Girl – matte, lichtbruin met een mooie dekking! Goede transitie kleur.
Meet Chocolate – matte, zacht roze vond ik eerst buiten de boot vallen. Maar eenmaal naast de ander, snap ik hem helemaal!
Unforgivable – velvet, paars!
Love Divine – metallic, chocolade bruin
I Heart Makeup - Chocolate palette swatches
Smooth Criminal, Chocolate Love, You Need More, What A Way To Go, Endorphins Ready!

Smooth Criminal – metallic, middenbruin
Chocolate Love – metallic, warm donkerder goud
You Need More – metallic, donkerbruin
What A Way To Go – velvet, donker bordeaux die geweldig dekt!
Endorphins Ready – metallic, wit-isch met een zweem roze

WOW die een na laatste kleur, daar ben ik helemaal verliefd op! Het lijkt wel een velvet finish.. En de kleur <3 De pigmentatie van bijna het hele palette is top, de matte levertinten vallen ook niet tegen, het zijn hele mooie basis/transitie kleuren. Maar ook de glittererende/metallic kleuren, spatten er vanaf. Ik ben echt super tevreden over het I Heart Chocolate palette! Ik zal deze dan ook uitvoerig gaan testen, en kan niet wachten tot ik de rode tinten kan verwerken in een look!

Zoals ik al opnoemde, ze zijn te koop via het Kruidvat voor €7,99

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  manon
  december. 2015 at 15:37

  Wat een mooie palette

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  december. 2015 at 16:03

  Wauw! Wat een prachtig palette! Ik vind de kleuren fantastisch!

 • Reply
  Jouvence
  december. 2015 at 20:52

  Wauw, erg mooi palette ♥ Ik heb hem ook, maar moet hem nog testen, maar het ziet er veelbelovend uit xx

 • Reply
  Nathalie
  december. 2015 at 00:24

  Ooh geweldig! Supermooie kleuren en die verpakking is echt top.

 • Reply
  jeapiebel
  december. 2015 at 09:35

  Ik heb deze palette ook net gekocht. De pigment is erg goed.

 • Reply
  Mariska
  december. 2015 at 12:19

  Ik heb hem ook gekocht, mooie swatches! En voor de prijs vind ik het goed gepigmenteerd en fijn palette. De lichtere glittertjes vind ik het mooist! Maar de matte kleuren zijn ook fijn. Heb je er al een look mee gemaakt?

  • Reply
   Tjuly
   december. 2015 at 13:57

   Ik heb er wel al een paar looks mee gemaakt, jij nog niet? Zou je mijn favoriete look met dit palette willen terug zien op Tjuly.nl?

 • Reply
  Milotte
  april. 2016 at 18:46

  Wow, wat een mooi pallet. Ik heb zelf het witte pallet net als nog meer palletten van Make-up Revolution. Ik ben gek op de make-up van dat merk. Ik weet niet wat het is, maar ik word er zo blij van. En laat je favo look met dit pallet maar zien, ik ben heel benieuwd.

Leave a Reply