Handen & Nagels My Blog Swatch

I’m Dynamite & Black To The Routes + Swatches

Ook ik kon de 2 voor 1 actie bij het kruidvat niet voorbij laten gaan! Helaas, de winkel bij mij in het dorp heeft bijna nooit wat ik zoek. De make-up schappen zijn vaker bijna leeg, dan gevuld.. Zo was het deze keer ook, dus ik heb niet heel lekker kunnen shoppen. Ik heb maar twee nagellakjes meegenomen van Catrice.

I’m Dynamite & Black To The Routes + Swatches

Catrice black-dynamite-1 39 Black To The Routes Ik was nog op zoek naar een zwarte nagellak, ik gebruikte eerst altijd mijn zwarte Rimmel. Maar bij deze is helaas het laaste restje helemaal ingedikt. Dus vandaar dat ik wel nieuwsgierig was naar de zwart van Catrice.
40 I’m DynamiteDeze leek mij wel mooi als topper, dus die heb ik om die reden meegenomen! Tot mijn grote spijt zag ik thuis aangekomen, dat de dop van I’m Dynamite een beetje scheef zat. En toen ik overging tot een nadere inspectie, zag ik dat hij gewoon stuk was! De binnenkant van de dop is stuk. Dit heb ik ook wel eens met lakjes van andere merken gehad, maar die kon ik altijd zo terug duwen dat het goed ging. (of met beleid opendraaien) Maar met dit flesje is het niet mogelijk om het normaal open te maken, waardeloos!

Catrice black-dynamite-2

Catrice black-dynamite-3
Hier zie je dat de topper I’m Dynamite een beetje een blauwe glans heeft, maar ik vind dat best wel ok. Ook vind ik  I’m Dynamite goed verdelen, dit is het resultaat van twee laagjes! Mooi toch.. Black To The Routes gaat ook wel, ik heb hier een laagje van aangebracht. Voor het goede, is een tweede laagje mooier, dekkender! Maar hij lakt fijn, is niet te dik/dun. Blij mee!

Catrice black-dynamite-4

Hier vind je de andere kleuren die Catrice in haar collectie heeft!
Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste berichten, volg mij op Bloglovin  Follow on Bloglovin

You Might Also Like...

13 Comments

 • Reply
  Beautyjuf
  september. 2013 at 05:37

  Black To The Routes vind ik echt prachtig! 🙂 Leuke combi met die glitters 🙂

 • Reply
  Jana Vmh
  september. 2013 at 07:29

  Die glittercoat heb ik ook! Ik vind hem superfijn 🙂 x

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  september. 2013 at 07:32

  wat een gave combinatie! lekker stoer

 • Reply
  Nena
  september. 2013 at 08:28

  Mooi!

 • Reply
  Tess
  september. 2013 at 09:39

  Probeer de swatches van iets dichterbij te maken! Dat is iets duidelijker!

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 09:45

   Mijn excuses, normaal heb ik er ook een close-up bij…vergeten!

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  september. 2013 at 09:57

  Wauw, ze zijn beide erg mooi! Leuke combi ook zo 🙂

 • Reply
  Kiss & Make-up
  september. 2013 at 10:37

  Erg leuk samen, goedgekeurd! 😉

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 10:37

   Top 😉

 • Reply
  Eline
  september. 2013 at 11:49

  Ziet er mooi uit!

 • Reply
  Esmée
  september. 2013 at 14:23

  Hele mooie lakjes! x

 • Reply
  isabelle | glamorousfashionista
  september. 2013 at 16:09

  super mooi!

 • Reply
  jessy
  september. 2013 at 16:24

  Ze zijn echt prachtig samen!

Leave a Reply