interieur Lifestyle Persoonlijk

Interior – Aluminium Photo

Wij wonen nu bijna 4 jaar in ons ‘nieuwe’ huis. Wat gaat de tijd toch onwijs snel! Ondanks dat we hier nu al een tijdje wonen, blijven we nog steeds lekker bezig in huis. Er is altijd wel iets wat nog gedaan moet worden, een huis is namelijk nooit af. Qua inrichting in de woonkamer, ben ik an sich erg tevreden, hoogglans witte meubels, witte & metallic taupe wanden, mooie houten vloer. Het is een ruimte waar ik, maar ook mijn vriend zich prettig in voelt. Het enige wat wij echt (mijn inziens) nog missen, ik her en der wat aankleding van de ruimte. Denk aan dingen aan de muur als foto’s, kunst etc. Wat eigenlijk best erg is, als je vriend fotograaf is.
foto op aluminium van pixum
Enige tijd geleden, zagen wij iets wat we eigenlijk toch wel heel graag wilden. Namelijk, een mooie (grote) foto op aluminium. Maar toen wij daarnaar opzoek gingen, kwamen wij erachter dat het behoorlijk prijzig was. We hebben dat idee dus nog maar even op de lange baan geschoven.

Toen ik de producten zag die pixum verkocht, was ik blij verrast. De prijzen lijken mij hier behoorlijk mee te vallen, als je een foto op aluminium wilt laten afdrukken. Wat voor foto ik op aluminium wilde vond ik nog erg lastig, kleur leek mij niet speciaal genoeg. Daarom heb ik ervoor gekozen om een zwart wit foto te gebruiken. En ik moet zeggen ik ben erg blij met die keuze. Het is een foto die mijn vriend van mij en mijn hond heeft gemaakt toen wij elkaar net hadden leren kennen. Eentje met een speciaal gevoel dus.

foto op aluminium dun van pixum
Stiekem hoopte ik wel, dat het wat grover, geborsteld aluminium was. Dit is niet zo, de foto is helemaal glad. Wat ik daarin tegen wel een heel gaaf gezicht vind, is dat het lijkt op er verschillende finishes zijn gebruikt. Dit maakt de foto een stuk levendiger. (al is het wel lastig om op een foto vast te leggen)foto op aluminium pixum
De lichte gedeeltjes, zien er in het echt anders uit qua structuur dan de donkere gedeeltes. Jammer dat dat niet terug te zien is op deze foto’s.foto op aluminium van pixum

foto op aluminium van pixum
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit die pixum levert, de foto voelt namelijk goed stevig en is niet krom of iets dergelijks. Ook was de levertijd snel. Twee dagen na de bestelling, werd het pakket afgeleverd. Ik heb er alleen voor gekozen om geen ophangsysteem te bestellen. Aangezien ik eerst wilde bestelling, en wie weet daarna nog eens iets echt groots als eyecatcher. De foto van Talis (mijn hond) en mijzelf is op een redelijk formaat 30 X 45 cm en ik heb gekozen voor een directe druk. Mijn foto kost €35,99

Ook voor andere foto producten kun je bij Pixum terecht, denk aan canvas, mokken, klokken, kaarten echt van alles.

Mocht je meer informatie of prijzen willen, Pixum heeft een nette overzichtelijke website iets wat ik persoonlijk niet geheel onbelangrijk vind! Je kunt hier ook makkelijk, je persoonlijke foto uploaden. Die dan kan je een mooi voorbeeld zien van de foto plus het gekozen formaat.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Manon
  november. 2014 at 12:21

  Wauw wat een mooie foto

 • Reply
  caro
  november. 2014 at 13:45

  wat een leuk foto idee ..lieve foto !

Leave a Reply