My Blog Ogen Swatch

Jelly Pong Pong – Eyeliner & Shadow

Ik had hier nog nooit van gehoord, Jelly Pong Pong. Dat kan natuurlijk gewoon aan mij liggen! Maar toen ik er iets over las was ik uiteraard weer lekker nieuwsgierig. Ik vond de webshop er niet uitzien om eerlijk te zijn, en vond de prijzen ook wel een beetje hoog. Zeker voor iets wat ik nog helemaal niet ken. Dus ik heb het op een andere tour gegooid! Ik heb even op marktplaats gekeken, en ja hoor daar kwam ik deze tegen. Hij was nog ‘echt’  nieuw, nog helemaal geseald. Daarom durfde ik het wel aan om hem aan te schaffen. Ik had van te voren eigenlijk geen idee over de kleur, I know.. best apart! Ging er denk ik gewoon van uit dat hij zwart was? Dus toen het pakketje werd bezorgd, was ik blij verrast toen ik er  achter kwam dat dit (jumbo) potlood groen was!  Jellypongpong_1285

Het is een ‘dik’ potlood, echt veel dikker dan een gewoon potloodje! Een beetje de grootte van lipbalm pencils! (gelukkig had ik wel bedacht dat ik een grote puntenslijper heb) Als je die niet hebt kan het onhandig zijn.. Hij past namelijk niet in een gewoon, klein maatje puntenslijper.Jellypongpong_1287

Hier kan je goed zien, dat als het puntje goed scherp is. Je evengoed hele fijne lijntjes kan zetten, als je dat wilt. Het is natuurlijk heel makkelijk in gebruik. Dit 2 in 1 potlood. Je hoeft in theorie alleen maar een lekkere streep boven je wimpers te zetten, en je veegt hem uit naar boven. Dan zou je klaar kunnen zijn! Want zoals je ziet, kan je hem echt heel makkelijk uitvegen als een soort oogschaduw. Het is makkelijk, en vind hem wel leuk, dit potloodje. Maar het is natuurlijk helemaal niks bijzonders, eigenlijk wel een van de vele.
Hij is aan te schaffen op Jelly Pong Pong voor €12,47

Kennen jullie dit merk, zo ja wat is jullie mening hierover?

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Nena
  september. 2013 at 06:05

  Ik vind hem mooi, dat wel. Maar echt véél te duur voor een oogpotlood…

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 12:43

   wel voor een merk wat zo onbekend is.. 😉

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  september. 2013 at 06:08

  wat een mooie kleur! inderdaad wat prijzig maar het ziet er wel supergoed uit

 • Reply
  Kiss & Make-up
  september. 2013 at 11:09

  Toffe kleur!

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 12:42

   🙂

 • Reply
  bertine
  september. 2013 at 12:35

  ik ken het merk niet maar ik zou dit niet betalen voor een oogpotloodje:(

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 12:42

   Ik heb het er ook niet voor betaald 😉 Maar vind het zelf ook erg prijzig.. Zeker voor een merk wat onbekend is voor mij….

Leave a Reply