Beauty Haarverzorging

I Just Did It….. New Lob Haircut!

Nieuw haar lob bobline
Ik had het al weken in mijn hoofd en wat in mijn hoofd zit, zit niet in mijn..Een Lob, oftewel een lange bob. Toen ik bij Sophie las dat ze het ook graag wilde doen, dacht ik.. Gewoon doen Sophie! Dat zette mij aan het denken. Waarom doe ik het niet gewoon, mijn haar groeit vanzelf weer aan. Dus zo geschiede het.. Een weekje over het precieze kapsel nagedacht, mijn vriendin over gehaald om ook kort te gaan, en de afspraak gepland! Mijn zinnen heb ik gezet op een niet al te korte bob, een lob. Ik wilde liever zo min mogelijk laagjes in mijn haar en de bobline het liefst een beetje in een punt naar voren laten lopen. Ook heb ik gelijk maar weer een kleurtje in mijn haar laten doen, als je er dan toch zit! De foto boven het artikel, is een paar dagen voor mijn haar geknipt werd gemaakt. En hier kun je de lengte ook redelijk goed zien! Fotd Sunday

Hier boven zie je het niet helemaal maar ik had redelijk lang haar. Deze is wel al weer van een tijdje geleden Het kwam tot over mijn bh-bandje! Hieronder dan het resultaat! Hier heb ik nog niets met of in mijn haar gedaan. Ik heb in mijn punten wat highlights laten zetten en de rest is chocolade bruin. Ook zie je hier goed dat mijn haar een beetje langer afloopt naar voren!

New Haircut Lob

Mijn haar komt net boven mijn schouders uit.(het lijkt iets langer, door de hoek waar mijn hoofd in zit)New Haircut Lob

Nog niet gestyled, gewoon puur natuur.. Door de lengte, kan het kapsel makkelijk als strakke bob/lob worden gedragen. Dan hoef ik alleen maar mijn punten een beetje rond naar binnen te fohnen. Het is mooi strak geknipt!

New Haircut Lob

Maar zo draag ik hem denk ik toch liever. Iets minder strak, wat nonchalanter! Hier heb ik een beetje volumepoeder in mijn haar gekneed. En zoals je ziet valt het gelijk heel anders.

New Haircut Lob

Ik ben er onwijs blij mee! Door de lengte kan ik er nog genoeg mee doen, of het nou met een zij scheiding, middenscheiding is of zelfs een klein staartje het kan allemaal!

Hierbij daag ik Sophie uit, om het gewoon te doen!

You Might Also Like...

23 Comments

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  april. 2014 at 06:47

  hahahaha missy je zet me echt serieus aan het twijfelen want het staat je echt ontzettend goed! echt prachtig! I’ll keep you updated 😉

  • Reply
   Tjuly
   april. 2014 at 07:01

   Haha dankjewel Sophie! Ik ben erg benieuwd of je het gaat doen… Ik denk namelijk dat het je super staat!

 • Reply
  nenacecilia
  april. 2014 at 08:49

  Het staat je heel goed! Echt sexy 😉

  • Reply
   Tjuly
   april. 2014 at 09:00

   Dankje Nena 😉 Sexy is goed 😉

 • Reply
  Jana
  april. 2014 at 09:00

  Het staat je supermooi 😀

  • Reply
   Tjuly
   april. 2014 at 09:01

   😀

 • Reply
  Manon
  april. 2014 at 09:28

  staat je erg mooi, lekker fris 🙂

 • Reply
  Manon
  april. 2014 at 11:44

  Het staat je echt Classy !

 • Reply
  Bouchra
  april. 2014 at 15:55

  Staat je heel goed! Je kan het zeker hebben!

 • Reply
  Iris - TBM
  april. 2014 at 17:23

  Wauw, het is echt heel mooi geworden! Staat je echt heel mooi!

  • Reply
   Tjuly
   april. 2014 at 12:55

   Dankjewel 🙂

 • Reply
  Laura
  april. 2014 at 09:17

  Waauw, wat een mooi kapsel! Ik vind het iets kortere haar heel erg goed bij je gezicht passen!:)

  • Reply
   Tjuly
   april. 2014 at 12:55

   Dankje:D

 • Reply
  Kiss & Make-up
  april. 2014 at 18:46

  Mooooooi zeg, echt waar! Deze lengte en stijl staat je echt supergoed.

 • Reply
  Ines
  april. 2014 at 09:12

  Staat je erg mooi! Ben er ook over aan het twijfelen maar mijn lange haar is echt iets waar ik trots op ben 😀

 • Reply
  Cynthiiaa
  april. 2014 at 18:44

  Oh, ik vind dat zo gaaf he! Ik houd ervan als iemand gewoon ineens de schaar erin zet. Love it!

 • Reply
  Joli
  april. 2014 at 21:21

  Leuk hoor. Ik heb het ook afgeknipt. 30cm in 1 keer weg! Gewoon doen!

 • Reply
  Sas
  mei. 2014 at 17:18

  Staat je goed!

 • Reply
  saskia
  mei. 2014 at 07:58

  Waiw Tjuly staat je echt super mooi!

 • Reply
  alexa
  mei. 2014 at 14:34

  wat is je haar super leuk!

 • Reply
  Misha
  mei. 2015 at 09:45

  Echt prachtig! Heb je van nature steil haar of maak je dat zo met de steilten?
  Ik wil ook super graag een lob, maar ik heb dun pluizig haar dat een beetje golft. Ik ben jaloers op jouw kapsel!

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2015 at 11:07

   Mijn haar is van nature vrij stijl, maar door mijn haar goed door te borstelen als het nat is droogt het nog beter stijl op.
   Ook scheelt het als ik mijn haar föhn. Mooie van een lob vind ik, dat het bij elke haartype kan!

 • Reply
  Misha
  mei. 2015 at 09:46

  Steiltang bedoel ik…

Leave a Reply