Fashion outfits

Kerstmis, wat moeten we aan?!

Ik moet eerlijk bekennen, ik heb er niet zoveel mee! Overal op blogs lees ik over deze prachtige (koude) december maand, iedereen houd van sweaters, kaarsen, kerstbomen, chocolademelk en natuurlijk de feestdagen! Ik zie de prachtigste knusse foto’s voorbij komen en kan er ook echt van genieten hoor. Maar met het koude weer, sweaters, en feestdagen heb ik niet zoveel.. Misschien omdat ik een vrij kleine familie heb, en ze ook niet al te veel met elkaar ophebben.. Maar misschien heeft het ook wel een andere reden, dat kan natuurlijk ook. Nu ik een vriend heb met een zoon + een hele grote familie, kijk ik er toch al weer iets anders naar. Wie weet ga ik het nog eens leuk vinden! Tegenwoordig doen wij van alles met kerst, eten bij die dan weer bij die.. Een heel geregel is het soms, maar wel altijd onwijs gezellig. En dan komt vaak al snel de grote vraag, wat trekken we nu weer eens aan? Wat ik altijd wel in mijn hoofd heb, heel simpel een zwart jurkje! Eigenlijk wil ik dat op de een of andere manier altijd aan, truttig maar het heeft iets speciaals!

Nu wist is dat ik nog een mooi ongedragen zwart jurkje in mijn kast had hangen, die is nu mijn kerst favoriet. Tot ik niets anders kan bedenken, ga ik deze sowieso dragen. Volgende dilemma, welke schoenen moet ik daar dan weer bij aantrekken? Ga ik voor strak, zwart… Of wil ik aan mijn simpele outfit iets spannends toevoegen?Kestmis, wat moeten we aanKerstmis, wat moeten we aan

Alles simpel, en strak! De enige twist, is mijn witte nagellak! Maar, ik heb natuurlijk ook mijn nieuwe schoenen… Die passen er natuurlijk ook gewoon onder!

Kerstmis, wat moeten we aan

Stiekem vind ik mijn Steve Madden Lita’s er ook wel onwijs goed onder passen! Ze geven het net iets extra’s, iets spannends!

Kerstmis, wat moeten we aan

En dan niet alleen het spannende of je er op kunt blijven staan/lopen

Kerstmis, wat moeten we aan

Hmmm, voor welk paar zullen we gaan… Veilig.. of spannend? Gelukkig hebben we nog een paar dagen om te bedenken wat we aan gaan doen. Qua makeup, die blijft denk ik wel redelijk rustig qua kleur.. Waarschijnlijk word het zwart net even donkerder aangezet, maar tot nog toe heb ik geen spannende look in gedachte.

Kerstmis, wat moeten we aan
Weten jullie al wat jullie aantrekken, de makeuplook is, en hoe je je haar zal doen met kerstmis ?

*De foto’s zijn door tijdgebrek ’s avonds gemaakt, vandaar de warme/donkere foto’s*

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  irene niec
  december. 2013 at 05:36

  Leuk hoor, ik heb ook een zwart jurkje, daar kun je van alles bij combineren. Wat precies dat weet ik nog niet.

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  december. 2013 at 07:23

  ik zou voor de zwarte schoenen gaan, da’s net iets klassieker, de ketting is echt top!

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 08:15

   Mooi is die ketting he…. 🙂 en zwart dus.. hmm niet te saai?

 • Reply
  wies
  december. 2013 at 19:46

  Ik ga voor een basic jurkje met een mooie heftige make-up: sowieso glitters!
  Hakken worden hem niet voor mij, geef mij maar mijn comfy kisten.

  Liefs

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 08:16

   oh ben benieuwd naar je makeup!

 • Reply
  Manon
  december. 2013 at 18:49

  Die zwarte schoenen zijn erg mooi, super mooie foto’s trouwens ook.

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 11:06

   Dankjewel Manon!

 • Reply
  Keytothefuture
  december. 2013 at 19:52

  Wooow dat je kunt lopen op die hakken met bloemtjes :O Respect haha! Wel super gaaf! En die lipkleur staat je ook echt geweldig!!

Leave a Reply