Fashion Mode My Blog Style

Klaver 5 – Kleding Passen

Afgelopen week had mijn vriend een photoshoot van een winkel. Per seizoen, worden er nieuwe foto’s gemaakt. Gewoon om de bijbehorende website goed up-to-date te houden, de trend kleuren van de seizoenen te laten zien, en een goede impressie van de winkel te geven. De winkel, Klaver 5 verkoopt veel verschillende merkkleding van o.a Geisha, Soyaconcept, MAC, Sandwich, Jackpot én prachtige accessoires van Pimps & Pearls en Sticks And Stones! Ik als echt meisje-meisje ben uiteraard gek op kleding én accessoires! En het leek mij een leuk idee om wat kleding door te passen in de winkel! Altijd leuk, maar ook voor de website van de winkel is dat soms fijn ipv alleen maar ‘platte’ kleding foto’s!

Klaver 5Klaver 5Klaver 5

Wat mij opviel in de winkel, dat er in dit winterseizoen heel weinig kleur te bekennen is! Uiteraard wel wat kleuren als bordeaux rood, donkerblauw enz. Maar de trends zitten denk ik het meest in de patronen en texturen. Wol, leer, kant, studs.. En dat alles subtiel met elkaar gecombineerd, lief en stoer gemixt!

Klaver 5

Dus mijn vriend was de winkel van Klaver 5 aan het fotograferen, en ik stond lekker setjes uit te zoeken en mij om te kleden. We waren allebei lekker bezig! Ik had alleen niet zo slim nagedacht, ik had namelijk bruine schoenen aan.. terwijl ik geen bruine kleding heb gepast! Voor de volgende keer, verschillende schoenen meenemen dus!

Klaver 5 Klaver 5 Klaver 5 Klaver 5 Klaver 5

Ik vond het erg leuk om te doen, en gelukkig kan ik mij ook goed vinden in de kleding die Klaver 5 verkoopt! Dat maakt kleding passen echt een stuk leuker, voor de portemonnee is het misschien minder, maar mijn meisjes hart gaat er wel sneller van kloppen. En ik heb genoeg leuke items gevonden die ik zou willen kopen bij Klaver 5! Het enige nadeel is, er is maar 1 winkel en deze zit niet heel centraal in Nederland, namelijk in Uitgeest. Ook hebben ze geen webshop, wat ik zelf ook erg jammer vind. Aangezien, het makkelijk even snel iets bestellen mij erg bevalt, gezien ik gewoon fulltime werk! Wél hebben ze een leuke goed onderhouden facebookpagina waar ze geregeld erg leuke winacties hebben met onder andere items van Pimps & Pearls!

Klaver 5

Foto’s Peter Nanne Fotografie

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Maxime
  november. 2013 at 06:54

  Wat een mooie foto’s! De outfits staan je erg goed!

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 14:32

   Dankje Maxime!

 • Reply
  Saskia
  november. 2013 at 08:12

  Heel erg leuk om te zien en mooie kleding. Ik vind jasjes je heel erg mooi staan zoals op de eerste, derde en zesde foto. Leuk!

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 14:30

   Dankje Saskia! Ik ben gek op jasjes.. !

 • Reply
  Lieke
  november. 2013 at 09:46

  Hele leuke outfit en mooie foto’s!

 • Reply
  Nena
  november. 2013 at 09:51

  Leuke dingen staan ertussen!

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 14:29

   Vind ik ook!

 • Reply
  jeanettte
  november. 2013 at 17:05

  Hoi Juliette,

  Superleuk dat je die mooie foto’s voor je site gebruikt! TOP!!!
  Voor mij ook weer goede reclame!
  Enn wat een prachtmodel, alles staat je goed, leuk hoor!!!
  Lieve groetjes Jeanette Klaver 5
  p.s. vind jouw site ook heel mooi!

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 18:47

   Hi Jeanette!
   Heel leuk om je reactie te lezen! Vond het ook erg leuk om te doen!
   Dankjewel!

 • Reply
  Elma
  november. 2013 at 16:26

  Mooie foto’s, staat je prachtig allemaal! Leuke blog heb je trouwens!

Leave a Reply