My Blog Ogen Review Swatch

La Femme Palette + Ooglook

Ik heb mijn La Femme Palette erbij gepakt om deze eens goed te bekijken. Ik kende het merk niet, het kostte niet veel, en de kleuren spraken mij wel aan! Dat is de reden dat ik het heb meegenomen bij Big Bazar vandaan. Het palette zelf ziet er niet bijzonder uit, een beetje cheap.. Maar dat mag ook wel voor de prijs die je ervoor betaald. Big Bazar ShoplogAls je hem openmaakt zie je dat het palette 5 kleuren bevat, vaarvan drie losstaande  en een duo! Ook zit er een sponsapplicator bij. Zelf hoeft dat van mij niet, zeker niet in dit formaat. Ik vind hem veel te klein, het houd onhandig vast, en daarom brengt het ook niet zo fijn de oogschaduw aan.La Femme Palette La Femme PaletteEn dan nu de swatches, ik was erg benieuwd en had totaal geen idee hoe de oogschaduw zou zijn!La Femme PaletteDat valt echt alles mee toch?! Alle swatches zijn met de vinger aangebracht, na een veegje over de oogschaduws! Ik moet zeggen, de pigmentatie is gewoon super! Wel zijn de oogschaduws erg zacht, en korrelig. Maar wat een kleuren….! Wel zijn het onwijs glanzende oogschaduws, dus daar moet je wel van houden. Maar ik denk dat de kleuren goed te gebruiken zijn, samen of los van elkaar. Bijvoorbeeld in combinatie met een mooie matte kleur.Paris PaletteLa Femme PaletteZoals je kunt zien, glanst het geheel enorm! Ook heeft de oogschaduw last van fall-out, hier moet je dus wel rekening mee houden met het aanbrengen. Ook scheelt het als je een goede basis gebruikt. Excuses voor de wilde wenkbrauwharen, ze moeten hoognodig weer gedaan worden.
Mijn oordeel.. Ik vind het jammer van de korrelige structuur, hij had iets harder gemogen van mij. Maar de kleuren en de pigmentatie vind ik wel mooi! Zeker als je maar bedenkt dat ik bij Big Bazar maar €0,95 p.s kosten!

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  Sas
  december. 2013 at 06:37

  Erg mooie, neutrale look! 🙂

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  december. 2013 at 08:25

  wauw die swatches had ik niet verwacht! en je ooglook is ook erg mooi

 • Reply
  Femke
  december. 2013 at 10:52

  Je hebt het echt heel mooi aangebracht! (:

 • Reply
  Tess Evea
  december. 2013 at 11:12

  Prachtige ooglook, lekker naturel maar wel ontzettend feestelijk.

 • Reply
  Lidewij
  december. 2013 at 12:32

  Wow! Voor zo’n prijsje en zulke goede pigmentatie mag een oogschaduw zoveel fallout hebben als hij wil ;P ik vind je look echt prachtig trouwens!

 • Reply
  Jana Vmh
  december. 2013 at 17:16

  De kleuren zijn helemaal mijn ding! Mooi palette 🙂

 • Reply
  Saskia
  december. 2013 at 21:20

  Heelerg mooie zeg, zowel de swatches als de ooglook!!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  december. 2013 at 11:12

  Mooie kleurtjes, en met die shimmer erbij is het echt heel feestelijk en partyproof 🙂

 • Reply
  Bouchra
  december. 2013 at 15:25

  Mooie neutrale look!

 • Reply
  Cynthiiaa
  december. 2013 at 18:41

  De glans vind ik trouwens wel wat hebben hoor! 😀 De pigmentatie is ook op en top. Love de swatches. Helemaal voor dep rijs die je ervoor neerlegt. Niet te geloven, lekkah cheap!

 • Reply
  OnlineBeautyMagazine
  december. 2013 at 12:14

  Wat een ontzettend mooie ooglook heb je met dit mooie palette gemaakt! Jammer dat er geen Big Bazaar bij mij in de buurt ligt.

Leave a Reply