Lippen My Blog Review

Chanel – 34 La Raffinee

Ik kon het niet laten,  Ici ParisXL had een mooie aanbieding van 40% korting op alle lipsticks en glosses. En ik moest en zou een luxe lipstick kopen! Oh, wat vond ik het lastig om te kiezen.. Ging ik voor een Dior lipstick uit de Trianon collectie, of een mooie matte wat oudere Chanel lipstick. Voor die laatste ben ik gegaan, Chanel – 34 La Raffinee uit de Rouge Allure Velvet collectie. Deze was iets veiliger qua kleur. Ik stond vanaf het moment van bestellen te popelen, en hoopte dat mijn pakketje snel mocht arriveren. Twee dagen later kwam hij gelukkig al aan. Chanel Lipstick La Raffinee

De huls zit keurig verpakt in een doosje. Zelfs een kartonnen doosje kan er gewoon luxueus  uitzien. Door de gouden accenten, heeft het een sierlijk sjiek uiterlijk! Ook zie je op het doosje gelijk de naam en het nummer van de lipstick staan.

Chanel Lipstick La Raffinee

De huls is heel mooi strak. Helemaal zwart, met onderop in het wit Chanel.

Chanel Lipstick La Raffinee 34-7034

Het gouden gedeelte aan de onderkant van de huls, kan je indrukken. Dan wipt de lipstick als het waren omhoog, en kun je het er uithalen. Het is een mooi kliksysteem, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat de dop eraf gaat in bijvoorbeeld je tas.

Chanel Lipstick La Raffinee Chanel Lipstick La Raffinee

Op de eerste foto lijkt de lipstick wat meer roze, dan hij in werkelijkheid is. Het is een bruine kleur met een fleugje roze.Chanel Lipstick La Raffinee Chanel Lipstick La Raffinee

Whoops! ik zie dat hij niet helemaal netje zit bij mijn cupidoboog. Maar de kleur is wel goed te zien! Ik vind het een prachtige kleur! Niet te licht, niet te donker.. De lipstick smeert heerlijk romig, totaal niet stroef. En is heeft een hele mooie finish, velvet! Je kunt het ook mat noemen, maar de meeste matte lipsticks zijn vrij droog. Dat heb ik bij La Raffinee helemaal niet ervaren. Hij voelt heel soepel en zacht op mijn lippen, zelf op het einde van de dag was dit nog steeds zo! De houdbaarheid vind ik ook erg goed, ongeveer na 4 uur met eten, drinken en roken zat het nog erg keurig. Daarna begon het een beetje te slijten, maar dit is een vrij langzaam proces.

Ik ben echt heel erg blij met mijn Chanel lipstick, en nu wil ik er eigenlijk nog veel meer!

De lipstick is verkrijgbaar bij Ici parisXL nu tijdelijk voor €19,79 (normaal gesproken €32,99)

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  nenacecilia
  maart. 2014 at 09:17

  De verpakking is echt geweldig hé 🙂

  • Reply
   Tjuly
   maart. 2014 at 14:47

   Ja, prachtig!

 • Reply
  Manon
  maart. 2014 at 17:54

  wat een prachtige kleur!

 • Reply
  Jhemyla
  maart. 2014 at 18:41

  ik vind het een prachtige kleur die je heel gemakkelijk elke dag kan dragen

 • Reply
  Beautyjuf
  maart. 2014 at 20:27

  Wat een mooie kleur! P.s. wat een prachtige nagels heb jij 🙂 Daar werd ik eventjes door afgeleid, haha!

 • Reply
  jouvence
  maart. 2014 at 10:12

  erg mooie lipstick xx

 • Reply
  Ines
  maart. 2014 at 15:59

  Staat je mooi

Leave a Reply