Lippen My Blog Review Verzorging

Lippenbalsem

Ik heb er echt een hekel aan, droge lippen! Die nare velletjes, waar ik aan ga zitten pulken en bijten waardoor het nog pijnlijker word.. Bah! Als je lippenstift op doet, zie je de velletjes allemaal zitten.. Geen pretje. Vandaar even een paar lippenbalsempjes onder de loep genomen.

Purol

Het zalfje ruikt heerlijk, ziet er niet zo smakelijk uit. Zit in een saai blikje..

Purol is een bruine zalf op basis van vaseline. De zalf wordt op de lippen (of huid) gesmeerd tegen droogte, schrale plekken en wondjes. Ik gebruik Purol al een paar jaar regelmatig, er zit standaard een blikje van in mijn tas. Het werkt goed, een dag lekker smeren, en mijn lippen zijn weer super glad! En je kan het tevens gebruiken voor je huid. Zo heb ik wel eens last van droge plekken op mijn armen, een klein beetje zalf erop. Goed uitsmeren, en hoe voelt gelijk beter aan! Ook daarom een van mijn favorieten denk ik.

Blistex

Het het niet onwijs vaak gebruikt, het ruikt wel heel erg herkenbaar. Lekker! En smeert ook gewoon lekker. Maar toch is het niet mijn ding.. Het potje ziet er leuk uit, handig klein. En ja het werkt ook gewoon redelijk, trekt redelijk snel in.

Labello

Als klein meisje was ik er echt verslaafd aan! Mama, mag ik libello!!! En ik hoor haar nog zo zeggen, als je het goed zegt dan mag het.. Ik denken wat ik er fout aan zei, zal het nooit vergeten! Het is geen Libello! Labello..

De roze stift was altijd mijn favoriet, het rook lekker, maar het zag er vooral zo lekker uit.. en in plaats van op mijn lippen smeren, had ik ze het liefst op willen eten.. Tegenwoordig gebruik ik de stift van Labello niet zo heel vaak, er zullen er wel een paar door het huis heen zwerven, keukenlaatjes enz. Maar vind ze niet zo heel goed werken als mijn lippen helemaal stuk zijn. (En ik pas ga smeren met lippenbalsem als het te laat is) Dus zijn ze gewoon lekker als ik ze weer eens tegen kom!

Burts bee wax

Dit blikje heb ik een paar maanden geleden gekregen in een beautybox, en verwachtte er niet te veel van. Goh dat heb ik echt wel moeten bijstellen zeg! Buiten het feit dat het blikje er super schattig uitziet werkt het fantastisch. Het is een vrij harde balsem (wax) Maar als je het even verwarmd met je vinger is het goed uit te smeren. Het is een kleurloze wax, wat ik zelf wel ideaal vind. Hoef je niet bang te zijn als je het in je mondhoek smeert.. De geur is heerlijk mint, lekker fris! En het tintelt lekker als het op je lippen zit, Vind ik persoonlijk wel een lekker gevoel. En het werkt eigenlijk ook fantastisch! Als ik het op mijn stukke lippen smeer voor het slapen gaan (staat namelijk op mijn nachtkastje) dan is het de volgende ochtend helemaal geheeld! Super! Purol was mijn favoriet, maar moet zeggen gedeelde 1ste plek…!!

Oa verkijgbaar bij Boozyshop & Kruidvat

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Catrice – Be Natural | Tjuly
    april. 2013 at 15:52

    […] uit, iets dat ik toch wel belangrijk vind. Heb een hekel aan droge lippen en velletjes zoals je hier misschien al gelezen […]

Leave a Reply