Lippen Review Swatch

Lipstick Trio van Gerard Brinard

Wederom een review van Gerard Brinard producten, ditmaal een lipstick trio. Het allereerste waar ik aan moest denken, DIOR! Ik kan mij herinneren van vroeger, begin van de jaren ’90. Dat ik als klein meisje, vaak tussen de spulletjes van mijn moeder aan het snuffelen was. Vooral tussen de parfummetjes en makeup, dat trok echt al heel vroeg mij aandacht! Daar heb ik de ‘oude’ blauwe, bekende huls van Dior gezien. En die vorm, kleur staat nog steeds om mijn netvlies. Blijkbaar heeft het indruk gemaakt!

Lipstick trio Gerard Brinard Dior vintagebron

Kennen jullie deze ook nog? Dus het design van dit lipstick trio vind ik wel wat hebben, waarschijnlijk omdat het nostalgisch is.

 Lipstick Trio van Gerard Brinard

De lipsticks worden verkocht, in een beetje een zielig transparant plastic verpakking.. Tja, wat kan ik zeggen, beetje smakeloos..
 Lipstick Trio van Gerard Brinard

Voor de liefhebbers, de ingrediënten.

Lipstick Trio

 Lipstick Trio van Gerard Brinard

De hulsjes vind ik eigenlijk wel erg fotogeniek zo samen, qua kleuren en vorm.

 Lipstick Trio van Gerard Brinard

De kleuren, een bruin-rode tint, hazelnoot-oranje-bruin? en een soort van fuchsia.. Ik vind het een beetje lastig om goed uit te duiden wat voor kleuren het zijn. Ik ben wel erg benieuwd hoe ze zijn.

 Lipstick Trio van Gerard Brinard

Ze hebben geen namen, alleen nummers. Dit is ook de volgorde die ik aanhoud in mijn foto’s.

 Lipstick Trio van Gerard Brinard swatches

Rood-bruin, hazelnoot-oranje-bruin en de fuchsia tint. Ze zijn toch anders dan verwacht, de vreemde kleur in het midden lijkt ook wel een metallic glansje te hebben.

 Lipstick Trio van Gerard Brinard Lipstick Trio van Gerard Brinard

De rood-bruine tint, valt mij op zich wel mee. Ik kan bruin tinten op zijn tijd wel waarderen, en vind dat veiliger dan bijvoorbeeld rood. Er mocht wel ietsjes meer rood in van mij, iets levendiger. In heb begin bracht hij een beetje vreemd aan, maar na een paar keer vegen werd dit beter.

 Lipstick Trio van Gerard Brinard Lipstick Trio van Gerard Brinard

De vreemde kleur, blijft vreemd! Ik vind hem ook een beetje vies ogen eigenlijk. Het lijkt inderdaad alsof een een soort metallic doorheen zit, iets waar ik niet echt fan van ben. Ook maakt de kleur mij flets. Nee, dit is niks voor mij! Ook stom, ik heb links boven een liplijn die raar is, die soort van weg is? Hier lijkt de lipstick niet te willen dekken, stom!

 Lipstick Trio van Gerard Brinard Lipstick Trio van Gerard Brinard

De fuchsia kleur vind ik redelijk, al kan ik mij voorstellen dat er veel meiden/vrouwen zijn die hem lekker fel zouden willen zien. Hij is meer donker dan fel, en qua kleur intensiteit mwoah.. Toch zou ik deze nog wel kunnen dragen.

Ik vond het lipstick trio in het begin een beetje vreemd aanbrengen, de stick zelf voelde een beetje nepperig. Maar na een paar keer flink vegen, op mijn arm, werden ze al wat normaler. Qua kleuren, zijn het niet de typisch ‘mooie’ kleuren. De eerste en derde kleur vind ik oke, niks bijzonders eigenlijk.

Mocht je op zoek zijn naar drie lipsticks, niet te opvallend qua kleuren. Bijvoorbeeld om te kijken of je lipstick type bent? Kun je dit lipstick trio van Gerard Brinard kopen voor €6,45 ze zijn wel echt low budget dus! Je kunt ze kopen bij verschillende drogisterijen als DA, Etos, maar ook online
Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees de disclaimer voor informatie.

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Manon
  februari. 2015 at 11:03

  De eerste kleur vind ik heel leuk, de tweede kleur spreekt me niet zo aan

 • Reply
  Nicole
  februari. 2015 at 11:45

  Wat een mooie lipsticks! Ze staan je heel erg goed.

 • Reply
  alexa
  februari. 2015 at 12:04

  Vind de pigmentatie niet super moet ik eerlijk zeggen!

 • Reply
  Kelly
  februari. 2015 at 12:16

  Mooie kleurtjes!

 • Reply
  BeautyblogLaura
  februari. 2015 at 17:57

  Vind het drie super mooie kleurtjes! xx

 • Reply
  Stéphanie LLV
  maart. 2015 at 20:47

  Héél nostalgisch voor mij 😉 Sterker nog.. volgens mij heb ik nog een lippenstift en een bronzer uit deze (verpakking) lijn! Ga ik naar opzoek! De lippenstiften ben ik niet enorm van onder de indruk.. Maar wel leuk om een nieuw merk te leren kennen!

 • Reply
  peggy timmermans
  april. 2015 at 14:38

  Ik kende dit merk helemaal niet maar jawadde zeg, dat is helemaal flashback copycat Dior!

Leave a Reply