Parfum

LIU•JO Perfume

Afgelopen 22 april was de parfum lancering van Liu Jo’s eerste parfum. Hier heb ik ook een uitnodiging voor gekregen, maar helaas kon ik hier niet bij zijn! Toch is het pr bureau zo lief geweest mij een exemplaar toe te zenden, hierbij bedankt!

Liu Jo is een Italiaans mode merk opgericht in 1995 door de broers Marchi. Ooit begonnen als kleine kleding designers, ondertussen uitgegroeid tot een echte ster in de fashion wereld. De stijl van Liu Jo is veelzijdig, modieus en niet vast te leggen voor een bepaald type of leeftijdsgroep. Dat is ook zeker terug te zien in alles wat Liu Jo heeft. Liu Jo is zeker een merk waarvan ik gecharmeerd ben denk aan de prachtige tassen, schoenen…

Ook heeft Liu Jo zich gewaagd aan een eigen parfum. Iets wat toch altijd spannend is, want er moet natuurlijk wel genoeg interesse in zijn.

Liu Jo Perfume
Ik moet zeggen, op de hele vormgeving van Liu Jo’s parfum ben ik verliefd! Ik vind de kleur paars die ze gebruikt hebben erg vrouwelijk en luxueus. Aan alles lijkt gedacht te zijn, niets is vergeten of afgeraffeld.
Liu Jo Perfume
Het prachtige strakke flesje lijkt wel een halssieraad te dragen. Met een prachtig hangend steentje! Alle accenten, de dop, de vernevelaar, het sieraad zijn allemaal goudkleurig afgewerkt. Wat een perfecte match is!
Liu Jo Perfume Liu Jo Perfume
Naar zulke mooie plaatjes kan ik blijven kijken. Het flesje krijgt dan ook een prachtig plekje in het zicht!  Maar dan de hamvraag, is het parfum zelf ook gelukt.. Lijkt mij toch niet geheel onbelangrijk!
Liu Jo Perfume
Een verbijsterend chique geur voor moderne meisjes! Dat is een mooi quote voor een parfum vind ik zelf, pakkend! Het parfum heeft een bijzondere samenstelling van ingrediënten.

Noten
♥ ♥ ♥

Top: bergamot, Italiaanse mandarijn, lychee en framboos
Hart: jasmijn, lelietje-van-dalen en ylang ylang
Basis: patchoeli, sandelhout, muskus en vanille

Wat resulteert in een prachtige frisse opening, die subtiel overloopt naar een wat zwoelere oosterse parfum. Veel zwaarder dan ik in eerste instantie dacht. Maar wat is het lekker, evenals het hele veranderingsproces.  Ik ben hier zeer van gecharmeerd, ook geeft de geur mij een op en top vrouwelijk, sexy gevoel!

Liu Jo Perfume

De Eau de Parfum is verkrijgbaar in 3 verschillende hoeveelheden

♥ ♥ ♥

30ml – €49,95
50ml – €76,95
75ml – €97,95

Naast de Eau de Parfum is er ook een bijpassende bodylotion, douchegel en deodorant verstuiver verkrijgbaar verkrijgbaar bij Ici ParisXL

You Might Also Like...

6 Reacties

 • Reply
  Beautytalk
  mei. 2014 at 06:52

  HEBBEN!! 🙂
  Eefje

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  mei. 2014 at 07:11

  heerlijke geur he 🙂 vind hem ook heel lekker

 • Reply
  nenacecilia
  mei. 2014 at 08:05

  De verpakking is echt mooi 🙂

 • Reply
  Manon
  mei. 2014 at 08:53

  Wat een super mooie flacon!

 • Reply
  Ines
  mei. 2014 at 20:44

  De verpakking is alvast veelbelovend 😀

 • Reply
  Scent of Liu Jo - LIU•JO Perfume |TJULY|
  november. 2015 at 09:31

  […] jaar kwam het luxe merk Liu Jo met haar eerste parfum, oh boy het is nog stééds mijn favoriet aller tijden! Dit jaar is Scent of Liu Jo uitgebracht, en […]

 • Reageer hierop