Beauty FOTD makeup

Lookx Summer Collectie

Het merk Lookx kende ik al uit de Beautybox, ik heb hier verschillende producten van. Over de kwaliteit van de producten ben ik erg te spreken. Daarom was ik ook erg nieuwsgierig toen ik zag dat ze een nieuwe zomer collectie hebben. Het is een niet heel uitgebreide collectie, maar doet hoeft natuurlijk ook niet.
Lookx Voorjaar 2014-6
Het palette wat ik heb ontvangen bevat deze kleuren, Eyeshadow Nr.501 Sundowner – Eyeshadow Nr.500 Melon Punch – Eyeshadow Nr.502 Purple Passion. Er is nog een kleur oogschaduw in deze limited collection, wat ik jammer vind is dat de 4 uitgebrachte kleuren niet bij elkaar in een palette kunnen. Hier kunnen namelijk maar drie kleuren in! Daar is dus niet helemaal over nagedacht.
LookEyeshadows
Hier kun je de kleuren wat beter zien, ik vind het leuk dat het gemixte kleuren zijn. En was ook erg benieuwd hoe de kleuren daadwerkelijk zouden zijn.
Lookx Voorjaar 2014-13
Oh, wat een mooie koper kleur vind ik Sun downer! Melon Punch en Purple Passion zijn beide erg licht. Pastel achtig! Ik vind het mooie kleuren, dat dan weer wel! Al vind ik de kleuren combinatie een beetje apart. Wat ook in het pakketje zat was een lip/blush pencil, zoals de naam al zegt een potlood wat je zowel op de lippen als op het gezicht kunt gebruiken als blush. De kleur die ik heb is Caribana, een oranje tint.
Lookx Voorjaar 2014
Lookx Voorjaar 2014
Het is een dik potloodje, wat er gewoon netjes en clean uitziet.
Lookx Voorjaar 2014
Je kunt er goed mee tekenen! De punt is makkelijk om mee te werken, en glijd echt over je huid. Misschien wel iets te goed! Want ik heb gemerkt dat je redelijk snel uitschiet hierdoor. De kleur die er afkomt vind ik erg mooi helder. Ook is hij mega gepigmenteerd.
Lookx Voorjaar 2014
Hier zie je hoe de blush uitgeveegd is, dat ziet er goed uit vind ik. (ik had wel heeel veel op mijn hand) Ook heb ik met de Lookx producten een look gemaakt.Let op, deze look staat in etappes.Lookx Voorjaar 2014 look
Lookx Voorjaar 2014 look
Hier heb ik de oogschaduw Sundowner over mijn ooglid en in mijn crease. vervolgens heb ik de kleur Melon Punch nog over mijn bewegend ooglid aangebracht. Een simpel zwart oogpotloodje op mijn wimperrand, die ik licht vervaagd heb. Mascara op, huidkleurig potloodje op mijn waterlijn. En de ooglook is klaar. Simpel, maar toch nog lekker opgemaakt.Lookx Voorjaar 2014 look
De blush heb ik op mijn appeltjes aangebracht, een erg vreemd gezicht zo. Ik vind het wel spannend, zo’n felle kleur op deze manier aanbrengen.Lookx Voorjaar 2014 look
Maar eenmaal uitgesmeerd, blijft er gelukkig niet zoveel kleur achter! Ik vind de glow die er vanaf komt mooi, en precies goed!Lookx Voorjaar 2014 look
Wauw, wat een kleur! De kleur knalt, ondanks dat ik hem echt helemaal niet dik heb aangebracht. De kleur vind ik een beetje tussen oranje en rood inzitten. Of het mij staat, daar ben ik nog niet helemaal uit.
Lookx Voorjaar 2014 look
Ik ben zeer tevreden over de producten van Lookx. De oogschaduw tinten kunnen goed in het voorjaar gedragen worden. Door de prachtige glans, geeft het een prachtige heldere look. De blush/lipstick vind ik ook erg tof, zeker als blush past hij goed bij mij!

Meer informatie over deze producten vind je op de webshop van Lookx!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  nenacecilia
  april. 2014 at 06:49

  Heel mooi, die oogschaduws!

 • Reply
  saskia
  april. 2014 at 07:11

  De producten zien er zo mooi uit! En die look is echt geweldig, staat je ontzettend mooi!

 • Reply
  Manon
  april. 2014 at 07:42

  Zien er mooi uit ik moet nog een kleur bij mijn palette voegen!

 • Reply
  Jana
  april. 2014 at 09:06

  Die oogschaduws zien er heel fijn uit 🙂

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  april. 2014 at 17:41

  wat zien die oogschaduws er bijzonder uit zeg!

 • Reply
  Michaela
  april. 2014 at 20:55

  Met name de lip & blush stick vind ik heel mooi! 😀

 • Reply
  Leonie
  mei. 2014 at 17:25

  Ik vind de producten mooi! Ze staan je heel erg mooi!

Leave a Reply