Beauty makeup Review

Lookx Zomercollectie 2015

De zomer is begonnen, dat betekend in de lente de aftrap van zo’n beetje alle cosmetica merken om hun zomercollecties te lanceren.

Lookx Zomercollectie 2015

is er dus ook weer, met net als vorig jaar weer met toffe fleurige toevoegingen!
Lookx Zomer Collectie 2015

Ik heb wederom van Lookx een Eyeshadow box triple magnetic ontvangen + 3 nieuwe kleuren oogschaduw. (totaal zijn er 4 nieuwe kleuren) Wat ik nog steeds vind, volgends mij zei ik dat vorig jaar ook. Ik vind het stiekem een beetje jammer dat er steeds 4 kleuren worden uitgebracht, terwijl er maar 3 in de magnetische palettes passen. Dan kan je elk jaar het complete setje kopen, zonder dat je dan een losse pan hebt.

Lookx Zomer Collectie 2015

Het magnetische systeem werkt wel makkelijk, je kunt met je nagels de oogschaduw pans er zo uitwippen! Wat ik ook een pluspunt vind, is dat het palette een spiegeltje heeft!

Lookx Zomer Collectie 2015
Lookx Zomercollectie Closeup

De 3 nieuwe kleuren die ik heb zijn
Nr.801 Sunrise (pearl) Een geel/gouden kleur
Nr.802 Lila lotus (mattpearl) Lila, zoals de naam al zegt
Nr.803 Rain forest (mattpearl) Hemelsblauw

Nr.800 Trilandsia (pearl) heb ik niet, maar die kun je hier vinden.

Lookx Zomer Collectie 2015
Lookx Zomer Collectie 2015

De swatches vind ik goed! De kleuren zijn erg zacht, maar desondanks toch redelijk gepigmenteerd. Wel vond ik de lila tint (802 Lila lotus) erg poederig.

Lookx Zomer Collectie 2015

Ook bevat Lookx Zomercollectie 2015 een nieuwe lipgloss, die ik dacht te hebben. Maar ik kwam er achter dat ik er eentje heb, die al langere tijd in de collectie zat, namelijk Nr.7 Champagne pearl. Moet de pret niet drukken, maar toch evengoed jammer om niet een ‘nieuwe’ te reviewen!

Lookx Zomer Collectie 2015

Nr.7 Champagne pearl ziet er in de huls lekker shiny en peachy uit.

Lookx Zomer Collectie 2015

Helaas kwam er bijna geen kleur vanaf, alleen maar inimini glittertjes en glans. Ik vind de producten (vooral de oogschaduws) wel redelijk oké, maar niet super bijzonder. Van mij mogen er wel eens wat sterkere, hardere kleuren bijkomen. Al is het uitermate geschikt voor een lieflijke zachte look.

Lookx Zomer Collectie 2015

Wat vinden jullie van de nieuwe Lookx producten?
Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Manon
    juni. 2015 at 12:24

    De kleurtjes zijn erg mooi, maar dit is denk ik niet iets wat ik snel zou gebruiken

Leave a Reply