Mode My Blog Style

Love My New Ab Donkers Shoes!

Ik snuffel onwijs veel op het internet, zoek echt naar van alles en nog wat. Meubels, nail-arts, kleding, DIY’s, zo dus ook naar schoenen! Oud of nieuw ik kijk overal naar. Marktplaats vind ik ook erg handig, krijg er soms goede ideeën en inspiratie van. Mits je goede artikelen ziet natuurlijk. Ik ben echt gek op zoeken/snuffelen. Kopen doe ik gelukkig wel stukken minder, anders word het wel een hele dure hobby..

Zo zag ik vorige week op MP een advertentie staan van mint kleurige Ab Donkers veterschoenen. Gelijk kreeg het gevoel van aahh die zijn van mij! Ondanks het feit dat ik ze niet goed kon zien op de foto’s (beetje te donker en wazig). Heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken, en brutaal een laag bod uitgebracht. Wat ik een laag bod vind? €6,- om precies te zijn!  Soms moet je het gewoon proberen toch..

Wat later kreeg ik een mailtje, mijn bod was geaccepteerd! De financiën geregeld, en wachten maar!

Vreselijk vind ik dat, er zit altijd wel een weekend tussen. Ik laat het altijd op mijn werk bezorgen, dan weet ik dat het altijd aangepakt wordt. Ipv het later weer op te moeten halen bij het postkantoor.
En gister was het zover, mijn pakketje was er! Het doosje (van Digitenne) woog niets, was lichtelijk beschadigd en al bijna open.. Spannend, na mijn vorige pakketje! Had mij wel voor gehouden niet te veel te verwachten van mijn aankoop. En dat ik het altijd nog op MP kon zetten als het niks was, of ze niet pasten natuurlijk!

Gauw heb ik het open gemaakt, Wauww wat zijn ze gaaf! Ze zijn naar mijn idee meer lichtblauw dan echt mint, maar dat maakt mij helemaal niets uit. Ik vind ze fantastisch leuk.. Van die keurige, Italiaans gestikte, mooie en super zacht lederen veterschoenen! Ze pasten ook nog eens precies.

Ab_Donkers_Shoes_02Ab_Donkers_Shoes_01 Ab_Donkers_Shoes_04 Ab_Donkers_Shoes_05 Ab_Donkers_Shoes_06 Ab_Donkers_Shoes_07 Ab_Donkers_Shoes_08 Ab_Donkers_Shoes_09

Ik vind ze echt Fantastisch! Nu nog wat leuke bijpassende items.. 😉

You Might Also Like...

8 Comments

Leave a Reply