Handen & Nagels Review Swatch

LovEnder

Zoals ondertussen misschien wel gewend, ik houd het meestal vrij neutraal op mijn nagels. Ik heb wel felle knal kleuren, maar de meeste dagen draag ik het toch wat minder opvallend. Dit lakje leek mij een perfecte aanvulling op mijn collectie, gewoon omdat ie zo lekker normaal is. LovEnder komt uit de Celtica collectie van Catrice, deze is dus niet meer verkrijgbaar. Of je heb de mazzel zoals ik, dat je hem tegen het lijf loopt in een aanbiedingen-bak. Als ik de kleur zo in het flesje zie zitten, komt er wel een hoog grijze-muis gevoel omhoog. Is hij misschien toch te saai? Dit kun je natuurlijk altijd iets minder saai maken, met een leuke accent nagel of iets dergelijks. De simpele kleur sprak mij in ieder geval gelijk aan toen ik hem zag, dus dat is ook de rede dat deze lak gewoon maar in mijn mandje belandde!
Catrice Lovender Celtica Collection
Licht grijs, met een miniscuul klein glittertje! Aan de dop kun je zien dat de lak niet uit de ‘gewone’ collectie komt. Zelf vind ik het altijd wel mooi de limited doppen van Catrice! Ook zijn bepaalde lakjes daardoor makkelijker terug te vinden in je stash.
Catrice Lovender Celtica CollectionCatrice Lovender Celtica Collection
Helaas is er van het kleine glittertje helemaal niets terug te zien. Maar desondanks vind ik het wel een redelijk lakje.. Een beetje simpel, maar daardoor wel voor iedereen en altijd!Catrice Lovender Celtica Collection
Als je een beetje gebruinde handen hebt, komt deze lak helemaal mooi uit. Je handen lijken sowieso veel bruiner met LovEnder op je nagels! Nudisch, maar toch ook weer niet. Een beetje overal tussen in eigenlijk. De lak dekt goed, al draag ik op de foto’s twee laagjes. Dit was eigenlijk niet nodig geweest, de lak was in een laag al dekkend genoeg! Het kwastje van Catrice is een redelijk breed kwastje, wat ik persoonlijk altijd erg fijn vind lakken!

LovEnder uit de Celtica Collection van Catrice is niet meer in het gewone schap verkrijgbaar. Maar soms kom je ze nog tegen, in de afprijs-bakken.

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  nenacecilia
  juni. 2014 at 07:13

  Mooi! Net een tikkeltje grijzer dan Urban Jungle van Essie 🙂

 • Reply
  Mirjam
  juni. 2014 at 07:31

  Jammer dat je de glitters er niet in terug ziet, maar wat een lief lakje! 🙂

 • Reply
  Manon
  juni. 2014 at 07:48

  Wat een mooi zacht kleurtje.

 • Reply
  Kelly
  juni. 2014 at 15:06

  Wauw, dit is echt een mooi -en zacht- kleurtje. Ik vind hem juist nog mooier doordat de glitters niet zo naar voren komen.

 • Reply
  Fleur
  juni. 2014 at 09:42

  Wauw, wat een ontzettend mooi kleurtje! Vooral als je hem op je nagels hebt! 🙂

Leave a Reply