Handen & Nagels My Blog Review

Catrice – Meet me at coral island

Een lakje uit de ‘oude’ serie. Was op zoek naar iets fris, meisjesachtigs, zoets in mijn collectie nagellakjes. En dat het ik gevonden! Meet me at coral island van Catrice. Een apart lakje vind ik het eigenlijk wel! Het ene moment lijkt de lak meer oranje dan roze, maar met ander (kunstmatig) licht lijkt het weer roze. Het is niet onwijs knallend, en ook weer niet te zoetsappig! Geen pastel..

PNN_6192

De lak, lakt lekker zoals we gewend zijn van Catrice. Misschien is de lak wel iets te dik, maar met een drupje remover in de lak is dat weer opgelost. Het kwastje heeft een fijn formaat, niet te dun! De lak blijft bij mij zonder topcoat zo’n 2 a 3 dagen zitten zonder chippen.

PNN_6194

Dit is dus een lakje uit de oude serie! In de collectie van ’13 zit deze kleur ook, ik weet alleen niet of deze precies het zelfde is. Binnenkort even vergelijken!

Die is verkrijgbaar voor 2,99 bij oa Kruidvat

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply