huidverzorging Verzorging

Mijn nieuwe routine met Yves Rocher Sensitive Vegetal

Sinds een anderhalve maand gebruik ik nieuwe gezichtsverzorging, van Yves Rocher. De Sensitive Vegetal lijn klonk namelijk heel fijn, zelfs voor mijn iets-te-snel-reagerende huid.

Yver Rocher Sensitive Vegetal lijn ervaring

De Sensitive Vegetal lijn van Yves Rocher bestaat uit acht producten die je huid reinigen, verkwikken, verzorgen en kalmeren. Op elk gebied van gezichtsverzorging zit er wel een product bij, waardoor het een zeer complete lijn is. Geen van de producten bevat parabenen, parfum en kleurstoffen en ook zit er in de producten een extract van de Siegesbeckia Orientalisplant in, wat 100% natuurlijk en 100% plantaardig is.

De eerste stap met de Sensitive Vegetal lijn is reinigen. Daarvoor gebruik je de kalmerende reinigingsmelk (die heb ik helaas niet)

Yves Rocher Sensitive Vegetal

Yver Rocher Sensitive Vegetal lijn ervaring Soothing Micellar Water Sensitive vegetale
Daarna lekker verkwikken, met een Soothing Micellair Water.  Dit product verwijdert je make-up van je ogen en gezicht én werkt heerlijk verkoelend en verzorgend. Mijn huid voelt instant schoon!

Yver Rocher Sensitive Vegetal Targeted Comfort Care oogcrèmeYver Rocher Sensitive Vegetal Targeted Comfort Care oogcrème
Daarna kan je de huid om je ogen verzorgen met de Targeted Comfort Care oogcrème. Zelf heb ik oogcreme voorheen nooit gebruikt, maar soms is de huid om mijn ogen wel een beetje droog. Deze lichte creme is heel fijn! Trekt heerlijk snel in, en ik zie al na een aantal keren, dat mijn huid minder droog is.

Na de oogcreme heb je twee keuzes om je huid te kalmeren/herstellen..Net wat je zelf nodig vind op bepaalde momenten.

Yver Rocher Sensitive Vegetal Intense Soothing Concentrate Yver Rocher Sensitive Vegetal Intense Soothing Concentrate
Dat doe je met de Intense Soothing Concentrate. De Intense Soothing Concentrate is een dunne maar heerlijke cream, die absoluut kalmeert. De huid wordt intensief gehydrateerd en huidirritaties nemen al vrij snel af! Deze trekt ook wederom lekker snel in.

Yver Rocher Sensitive Vegetal Anti-Redness Moisturizing CreamYver Rocher Sensitive Vegetal Anti-Redness Moisturizing Cream
De Anti-Redness Moisturizing Cream deze is wat dikker, meer een jelly cream, die roodheid zou verminderen en de huid egaler zou maken. Onwijs rode huid heb ik niet, zo af en toe een beetje op mijn wangen. Zeker na een maskertje óf scrubje. Dan gebruik ik deze creme ook het liefst, ’s avonds na een beetje getut. Ook omdat deze ‘dikke’ creme minder snel intrekt, mag hij vaker zijn werk doen als nachtcreme! Deze vind ik ook erg lekker!

Yver Rocher Sensitive Vegetal collectie verzorgings lijn ervaring

Hier zie je de substanties vlnr: Anti-Redness Moisturizing Cream, Targeted Comfort Care oogcrème, Intense Soothing Concentrate,

Yver Rocher Sensitive Vegetal lijn ervaring

Ik vind het een hele fijne lijn, mijn huid reageert hier totaal niet negatief op. Mijn huid is schoon, en voelt een stuk zachter aan dan normaal. Ik gebruik niet elk product elke dag, bijvoorbeeld de Targeted Comfort Care oogcrème gebruik ik alleen als ik zie/voel dat de huid rondom mijn ogen een beetje droog of rood is. Of als ik zware oogmakeup heb gedragen. De Intense Soothing Concentrate en Anti-Redness Moisturizing Cream wissel ik een beetje af in het gebruik.

Qua uiterlijk van de Sensitive Vegetal lijn, daar heb ik niets negatiefs op aan te merken. Ik vind het er keurig uitzien, door de witte verpakkingen en de roze details oogt het clean en verzorgd. Ook vind ik het erg fijn, dat er voor tubetjes en pompjes is gekozen. (op de Anti-Redness Moisturizing Cream na dan) Maar ook, het glazen potje van de Anti-Redness Moisturizing Cream vind ik fijn ondanks dat het gewoon een pot is. Doordat ze glas hebben gebruikt, voelt het luxueuzer.

De prijzen & verkrijgbaarheid
Anti-Redness Moisturizing Cream €7,95 (ipv €15,90)
Targeted Comfort Care oogcrème   €6,45 (ipv €12,90)
Soothing Micellar Water€3,95 (ipv €7,90)
Intense Soothing Concentrate€9,00 (ipv €18,00)

Je kunt het bestellen op de webshop van Yves Rocher

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Kiss & Make-up
  oktober. 2015 at 07:51

  Leuk dat de producten samen je huid zo zacht maken. Dat bewijst toch dat ze hun werk goed doen 🙂

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2015 at 11:31

   wel toch 😉

 • Reply
  Manon
  oktober. 2015 at 09:07

  Klinkt goed. Ik vind reinigingsproducten van Yves Rocher heel fijn.

 • Reply
  Svenja
  oktober. 2015 at 09:25

  Wat een fijne en uitgebreide review heb je geschreven. Ik heb alle producten uit deze lijn ook en ben er ontzettend tevreden over. Mijn overgevoelige huid reageert er ontzettend goed op en dat vind ik echt een groot pluspunt!

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2015 at 11:30

   goed om te horen, dat jij de lijn ook zo fijn vind!

 • Reply
  Chinouk
  oktober. 2015 at 13:08

  Ik ben zelf niet zo’n enorme fan van Yves Rocher, maar deze lijn klinkt erg prettig! Ik heb zelf ook een gevoelige huid, moet altijd oppassen met wat ik gebruik. Oogcrème is voor mij overigens echt onmisbaar, als ik het niet gebruik kan ik zelfs eczeem krijgen!

 • Reply
  Natasja
  oktober. 2015 at 08:39

  Ziet er goed uit. Ik heb deze producten zelf nog nooit geprobeerd,maar zou het wel willen doen

 • Reply
  Diy Make-up
  januari. 2017 at 13:57

  Leuke review, klinkt goed. Misschien dat ik het ook maar eens ga aanschaffen.

  Gr.
  Bjorn

Leave a Reply