Fashion Mode My Blog Winactie

Win Schoenen van Mijnschoenenshop !!

Eigenlijk elk meisje/vrouw die ik ken houd wel van schoenen! De een heeft het erger dan ander, maar een schoenentic is volgens mij wel heel normaal.. We houden nou eenmaal van veel keuze denk ik, het moeten kunnen combineren. Het is bijna rampzalig als we geen matching schoenen hebben bij die ene broek of dat rokje! Én we moeten uiteraard een beetje meegaan met alle trends op gebied van vormen, soorten en kleuren!Schoenen

Toen ik deze website Mijnschoenenshop.nl tegenkwam werd ik gelijk weer getriggerd! Ahh die zijn leuk, ohhh die ook! Je kent het vast wel..?Mijnschoenenshop_02Ik zelf ben gek op allerlei soorten, ik vind de Ibiibizalaazen die ze verkopen echt onwijs gaaf! Zeker de groene hebben mijn hart veroverd. Maar ook met bikerboots en leuke enkellaarsjes met een flinke hak kan je mij enorm blij maken. Schoenen, ik heb ze altijd nodig en kan ze altijd gebruiken!Mijnschoenenshop_01Mijnschoenenshop_03Aangezien ik weet dat de meeste mensen die op Tjuly.nl komen meiden/vrouwen zijn heb ik iets leuks voor jullie geregeld! Ik ga een paar schoenen weggeven van Mijnschoenenshop.nl ! Mijnschoenenshop heeft een hele ruime keus aan schoenen, er is voor iedereen wel iets leuks te vinden! Wist je trouwens dat mijnschoenenshop ook te vinden is op een groot aantal braderieën en beurzen? Check hun agenda op hun website, misschien zijn ze binnenkort wel bij jou in de buurt?

Het enige wat je hoeft te doen is hier  een paar schoenen uitkiezen, de facebookpagina van tjuly te liken, en mijn winactie te delen! Laat in de comments  hier en/of op facebook, de schoen + de maat achter! (een geldig emailadres is ook belangrijk)
De winnares krijgt vanzelf bericht!Mijnschoenenshop.nl Winactie Facebook

Deze winactie is in samenwerking met www.mijnschoenenshop.nl

You Might Also Like...

17 Comments

Leave a Reply