Fashion My Blog Persoonlijk Style

Mooie Horloges Bij Watch24!

Ik kreeg afgelopen week op mijn werk een mailtje van een pandgenoot. Dat hij horloges verkocht wist ik al, maar nu las ik in het mailtje dat de nieuwe collectie er aan komt. De horloges die hij nog heeft liggen, verkoopt hij voor mooie prijzen! Nou daar ben ik altijd wel in geïnteresseerd, aangezien ik van mooie dingen houd en van mooie prijzen.. Kon altijd even langs gaan om te kijken toch…?! Zo gezegd, zo gedaan.. Wauw alles stond keurig uitgestald, glimmend en fonkelend wist ik niet waar ik moest beginnen. Ik wou alles zien, en was bang dat ik misschien iets zou missen. Maar we zijn geslaagd, iedereen bij mij thuis heeft een prachtig nieuw horloge in zijn bezit! Ook leek het mij leuk om jullie op de hoogte te stellen hiervan.

Snel heb ik geregeld dat ik wat foto’s mocht maken van de horloges, wat ik nog een lastig karweitje vond trouwens! Normaal als ik thuis iets wil fotograferen gebruik ik onze eettafel, deze is hoogglans wit en dat werkt super makkelijk. In ons kantoor hebben we alleen maar houtkleurige bureaus, maar gelukkig vond ik een goed alternatief!

Hier een kleine impressie oftewel een overload  aan horloges die te koop zijn bij Watch24Mooie horloges bij watch24Mooie horloges bij watch24Mooie horloges bij watch24Zoals je kunt zien, zitten er prachtige limited editions tussen de horloges. Zoals deze mooie blauwe Fashion Club Limited Edition, prachtig ingelegd met steentjes..Mooie horloges bij watch24Mooie horloges bij watch24Mooie horloges bij watch24Mooie horloges bij watch24Mooie horloges bij watch24 Mooie horloges bij watch24Dit bovenstaande model heb ik ook! Alleen heb ik gekozen voor een beige bandje, dat vind ik zelf iets makkelijker combineren. Alhoewel, ik bijna altijd wel bruin tinten draag.. Het klokje heeft een prachtige bolling, waardoor het net even iets anders is dan normaal. Ook heeft mijn klokje een lichte parelmoer wijzerplaat. Dit model horloge heeft ook geen standaard cijfers, deze zijn in groot formaat en mooi zwierig! Mooie horloges bij watch24Mooie horloges bij watch24Mooie horloges bij watch24Zoals je kunt zien, is er qua modellen voor iedereen iets mooist te vinden. Of je nu houd van klassiek en strak of eigentijds. Vrouw of man.. Hier trouwens nog een mooi mannen horloge!Mooie horloges bij watch24Waar ik net zei, dat ik bang was dat ik een horloge niet zou zien.. Dat ik er een zou missen.. Dat is dus gebeurd, nadat ik mijn horloge een paar dagen eerder had uitgezocht zag ik tijdens het fotograferen dit horloge hier onder… En op slag was ik verliefd.. wauw ! Het is een combinatie van alles, strak & stoer.. Maar ook vrouwelijk door de parelmoer wijzerplaat, en de prachtig ingelegde steentjes! Ik ga stiekem hopen, dat deze niet zo snel verkocht wordt en dat ik er even voor kan gaan sparen. Want natuurlijk, wat ik mooi vind is weer net even duurder!Mooie horloges bij watch24Alle horloges die worden verkocht zijn van Zwitserse kwaliteit, dat betekend perfect werkende klokjes met een hele lange levensduur. Kijk voor meer modellen, informatie en prijzen op de website van Watch24.

Een vraagje voor jullie, zouden jullie een horloge kopen waar geen grote naam in staat als MK maar wat je wel prachtig vind, waar de kwaliteit subliem van is en wat boven de €100,- is?

You Might Also Like...

19 Comments

 • Reply
  Iris - The Beauty Magazine
  december. 2013 at 08:04

  Mooie horloges!! Vooral die laatste!

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 08:05

   Haha wel he… 🙂

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  december. 2013 at 09:03

  die laatste is inderdaad echt een plaatje! mij maakt de naam echt niet uit, als ik het horloge maar mooi vind!

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 09:16

   Zo denk ik er ook over… 🙂 Als het maar kwalitatief klopt qua prijs.. en ik het mooi vind 🙂

 • Reply
  Chicks About Fashion
  december. 2013 at 09:19

  Ze zijn inderdaad super mooi!

 • Reply
  Inge
  december. 2013 at 13:46

  Hoi!
  Wauw zien er mooi uit vooral die gouden! Ik volg je nu via bloglovin! :)X

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 08:57

   ik zou zeggen, neem een kijkje in de webshop.. misschien kun je hem nog bestellen!

 • Reply
  Keytothefuture
  december. 2013 at 16:54

  Ik vind ‘m echt heel erg mooi! En hij gaat natuurlijk ook heel erg lang mee 🙂

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 08:56

   🙂 dat vind ik ook wel een fijne gedachte, dat de levensduur gewoon goed is!

 • Reply
  Lidewij
  december. 2013 at 17:47

  Wow, wat een mazzel! Ik zou dat wel doen hoor, mijn horloge is ook niet van MK maar van Supertrash. Hij is wel van goede kwaliteit, en mooi roségoud en met een parelmoer wijzerplaat, maar geen MK logo en dat scheelt toch mooi de helft van de prijs 😀

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 08:56

   Precies!

 • Reply
  linda
  december. 2013 at 08:50

  Een breed assortiment aan horloges is het zeker. Erg verrassend!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  december. 2013 at 11:54

  Die laatste is inderdaad heel mooi. Ze hebben leuke dingen!

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 08:55

   wel hé!

 • Reply
  Sanne
  december. 2013 at 17:05

  Hele mooie horloges c: xxx

 • Reply
  Farah
  december. 2013 at 18:38

  Ik draag nooit een horloge, want vind ze vaak niet mooi.

  Maar diegene die jij hebt, vind ik wel heel mooi eigenlijk!

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 08:55

   Ik ben er ook erg blij mee 🙂 En vind dat watch24 mooie modellen heeft!

 • Reply
  Saskia
  december. 2013 at 19:38

  De laatste is indd erg mooi!

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 08:55

   😉

Leave a Reply