Handen & Nagels My Blog Review Swatch

Mua – Koala Bear

Ik ben gek om nagellak, nog gekker op simpele kleuren nagellak! Ook grijs tinten horen hier voor mij bij. Zo heb ik bij mijn bestelling van MUA ook een grijze nagellak gescoord. Koala Bear, het schattige Essie lookalike flesje met de witte dop riep gelijk, hebben!! Een lief zacht grijs kleurtje, met een beetje ’n warme gloed er in.

PNN_7109 Mua Koala Bear

Ik begon met lakken, en was eigenlijk gelijk teleurgesteld! De lak was onwijs transparant, en wederom erg dun! Maar ik moet toegeven, ik ben nu naderhand toch iets positiever. Na 3! laagjes begon hij wat meer kleur te krijgen en inderdaad, het is een mooie warme grijs! En ik denk dat je met 3 a 4 lagen echt wel een mooi resultaat kan bereiken, wel opletten met drogen. De lak kan namelijk gaan druipen omdat deze zo dun is.

De prijs van dit lakje is £1,- En ik vind het ook een voordeel, dat er lekker veel kleuren zijn! En de website van MUA is ook lekker overzichtelijk!
De nagellakjes zijn in 18 kleuren beschikbaar. Je kunt ze kopen in de webshop van MUA of in de Superdrug store in Engeland. Betalen kan met Paypal of creditcard. Naast je bestelling, betaal je ook verzendkosten van 4,95 pond.

Meer informatie op MUA

You Might Also Like...

14 Comments

 • Reply
  Kimberley
  juni. 2013 at 08:10

  Ik vind het lakje er op de foto nog best mooi uitzien! Wel jammer dat ie zoveel laagjes nodig heeft.

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 08:12

   hij is ook qua kleur (uiteindelijk) best wel mooi vind ik.. idd jammer dat je zoveel lagen nodig hebt..voordeel is dat ze wel redelijk snel drogen!

 • Reply
  glossypunchcom
  juni. 2013 at 08:47

  super mooi lakje eentje die ik nog niet in mijn collectie heb ( want )

 • Reply
  Beautyjuf
  juni. 2013 at 08:55

  Wat jammer dat je teleurgesteld bent in de dekking 🙁 Ik vind de kleur erg mooi!

 • Reply
  Jennifer
  juni. 2013 at 09:07

  Wat een supermooi kleurtje! Hebbeeen!

  Liefs, Jennifer

 • Reply
  Dionne
  juni. 2013 at 10:54

  Mooi kleurtje

 • Reply
  Hipvoorhaar.nl
  juni. 2013 at 12:00

  Erg leuk kleurtje!! Jammer idd van de dekking 🙁

 • Reply
  Rowan - Rebels maar Romantisch
  juni. 2013 at 14:09

  Wat een mooi kleurtje zeg! Ik vind neutrale tinten ook echt mooi. 🙂

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  juni. 2013 at 18:06

  het kleurtje is erg mooi, wel jammer dat ie niet zo goed dekt, maar op de foto’s zie je daar niets van vind ik!

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 17:42

   haha, gelukkig maar 😉 en gewoon 3 keer lakken, dan is ie prachtig… 😉

 • Reply
  PICK ME AN OUTFIT
  juni. 2013 at 19:16

  Het flesjes lijkt inderdaad heel erg op die van essie! Alleen jammer dat hij zo tegen valt 🙁

  Trouwens… doe je al mee aan mijn give-away :D!
  Je kunt een shambala armbandje winnen t.w.v. € 80.- Iets voor jou?

  Xoxo

  Caroline
  http://www.pickmeanoutfit.com

 • Reply
  Nicky
  juni. 2013 at 21:15

  Love color!
  Nicky

  http://www.mywishstyle.com

 • Reply
  Keytothefuture
  juni. 2013 at 17:51

  Wat een mooi kleurtje!

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 17:56

   😉 vind ik ook!

Leave a Reply