Lippen My Blog Review Swatch

MUA – Lipstick – Shade 7

Shade 7

In mijn shoplog van Mua zag je ook deze voorbij komen, Shade 7! Ik had geen idee wat ik van de lipstick collectie van MUA moest verwachten. En heb er gewoon 2 op de gok gekocht! Shade 7 vond ik in de shop mooi overkomen. Had hem een beetje als een donkere oud roze ingeschat. De lipsticks voelen redelijk aan, niet onwijs zwaar of stevig gemaakt. Maar ook weer niet helemaal belabberd. Wat ik wel een leuke toevoeging vind aan de lipsticks is dat er op de onderkant een klein draai potje zit met een beetje lipstick in de zelfde kleur. Erg handig als je veel lipsticks bij elkaar bewaard, dan zie je aan de onder (of boven) kant, welke kleur er in de bepaalde hulzen zit! Of je zou het eventueel als lipliner kunnen gebruiken, maar net wat je wilt!

MUA Lipstick shade 7

Op de huls zelf staat nog Mua Makeup Academy Lipstick! En de stift zelf heeft geen bedrukking.

MUA Lipstick shade 7

De kleur  shade 7 heb ik wel redelijk ingeschat, het is geen knallende kleur! Doet mij een beetje oudrozig aan.. Qua dekking is deze lipstick redelijk goed vind ik, en hij smeert ook lekker romig! Al met al ben ik hier onverwachts wel blij mee! De kleur is draagbaar in het dagelijks leven. En zeker voor een prijs van £1,- is dat nog eens leuk lipsticks scoren toch!
Wat vinden jullie van zulke kleuren?

De lipsticks zijn in 16 kleuren beschikbaar. Je kunt ze kopen in de webshop van MUA of in de Superdrug store in Engeland. Betalen kan met Paypal of creditcard. Naast je bestelling, betaal je ook verzendkosten van 4,95 pond.

Voor meer info MUA

You Might Also Like...

9 Comments

Leave a Reply