Handen & Nagels My Blog Review Swatch

MUA- Nagellak – Pistachio Ice Cream

Gister zag je hem misschien al voorbij komen in mijn Shoplog van MUA… MUA- Nagellak -Pistachio Ice Cream! Een heerlijk zacht lief kleurtje waar ik gelijk verliefd op was, toen ik hem in de webshop van MUA zag! Het is wel een vrij klein nagellakpotje, daar heb ik niet echt op gelet bij het bestellen. Maar dat maakt ook niet zo heel veel uit voor die prijs..

MUA- Nagellak - Pistachio Ice Cream 01

 

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Ik vind hem super schattig!

MUA- Nagellak - Pistachio Ice Cream 02

Het is een schattig lief, mint kleurtje! De kleur vind ik zelf echt heel mooi. Wel vind ik de nagellak erg dun, en het kwastje te klein. Kleine kwastjes vind ik vervelend lakken! En omdat de nagellak zo dun is, heb je als je te veel lak gebruikt, dat het gaat lopen op je nagels! Dan heb je mooi gelakt, krijg je druipers! Zoals je dus kan zien boven mijn nagelriemen, dan zie je hoe ik mijn handen heb gehouden tijdens het drogen! Ik heb 2 lagen gebruikt, om hem perfect te krijgen denk ik dat 3 lagen beter is. De droogtijd is best snel! Daar hou ik dan weer van!  Verder vind ik het een leuk lakje om toe te voegen aan mijn collectie. Lekker fris en zomers! Zeker qua prijs is dit leuk nagellakjes shoppen op MUA. (er zijn ook regelmatig leuke actie als 3 voor de prijs van 2) Dus houd ze goed in de gaten!

Houden jullie van dit soort mint pastel kleuren op je nagels? En hebben jullie soortgelijke lakjes in jullie collectie?

De prijs van dit lakje is £1,- En ik vind het ook een voordeel, dat er lekker veel kleuren zijn! En de website van MUA is ook lekker overzichtelijk!

Meer informatie op MUA

You Might Also Like...

13 Comments

 • Reply
  Beautyjuf
  juni. 2013 at 08:32

  Wat een mooie kleur 🙂 Essie is zo’n fijn merk! Snelle droogtijd en een heel prettig kwastje om je nagels mee te lakken.

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 08:34

   Deze is niet van Essie 😉 MUA… lijkt er wel veel op.. de kleuren & de flesjes!

 • Reply
  dionne
  juni. 2013 at 12:37

  Mooi kleurtje!

 • Reply
  Jhemyla
  juni. 2013 at 13:08

  Ik vind het een heel mooi kleurtje. Het lijkt inderdaad sterk op een ESSSIE nagellakje hihi

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 13:50

   Ja echt he… 🙂

 • Reply
  sophie
  juni. 2013 at 14:04

  Super mooi kleurtje!

 • Reply
  Alexandra
  juni. 2013 at 19:10

  Ahh, wauw, heel mooi kleurtje!

  Xx Alex

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 19:37

   Zoet he!

 • Reply
  Budgetproof.nl
  juni. 2013 at 19:18

  Héérlijk kleurtje!

 • Reply
  La Rosa
  juni. 2013 at 19:56

  Wauw super leuk lakje!
  Prachtig mint kleurtje!

 • Reply
  isabelle
  juni. 2013 at 20:02

  super leuk! ik follow je nu op bloglovin! follow back?

 • Reply
  Paola
  juni. 2013 at 20:42

  I love this mint green!!!!
  Kisses

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  juni. 2013 at 05:37

  superlief kleurtje! zou ik zeker ook dragen met dit mooie weer

Leave a Reply