Beauty Handen & Nagels Swatch

MUA – Natural Days

Deze kleur heb ik laatst ook bij mijn MUA bestelling laten zien, eigenlijk waren alle nagellak kleuren van die bestelling vrij zacht en lieflijk. Zo ook deze dus, het schattige flesje is gevuld met zacht pastel roze!

MUA – Natural Days

Zomers ben ik verzot op lieflijke zachte tinten, echt zomer gevoel krijg ik daarvan! Vind het prachtig als mijn lichte nagels afsteken op mijn gebruinde handen. Daarom was ik erg benieuwd hoe deze kleur was, hopelijk wat dekkender dan Koala Bear van MUA. Op de foto’s zijn mijn handen jammer genoeg nog niet zo onwijs bruin, maar ze zijn in ieder geval ook niet meer wit..

MUA - Natural Days

Zoals je misschien ziet had de nagellak, nog wel een laagje kunnen hebben. Dit wat je nu ziet zijn 2 lagen Natural Days die aangebracht zijn. De lak is wederom vrij dun, maar de dekking is ondanks dat redelijk sterk. De kleur is heel lichtroze, en qua tipex gevoel, valt het ook reuze mee!

MUA - Natural Days

Ik vind het een lekker zomers kleurtje, lekker Fris! Hier hou ik wel van. De droogtijd van Natural Days valt mij ook alles mee, het gaat redelijk snel! Dat komt wel goed uit, aangezien je meerdere lagen nodig hebt. Misschien ook wel handig om te weten, hou je handen recht als ze net gelakt zijn, anders kan het gaan lopen (Dat zou zonde zijn toch!)

Ik ga snel nog eens een bestelling doen bij MUA denk ik, dan gooi ik gelijk nog wat lakjes in mijn mandje! De prijs van dit lakje is £1,- En ik vind het ook een voordeel, dat er lekker veel kleuren zijn!

De website van MUA is ook lekker overzichtelijk! De nagellakjes zijn in 18 kleuren beschikbaar. Je kunt ze kopen in de webshop van MUA of in de Superdrug store in Engeland. Betalen kan met Paypal of creditcard. Naast je bestelling, betaal je ook verzendkosten van 4,95 pond.

Meer informatie op MUA

You Might Also Like...

13 Comments

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  juni. 2013 at 07:30

  ik moest echt ff 2x kijken! precies een Essie-flesje (:
  een mooi kleurtje!

 • Reply
  Dionne
  juni. 2013 at 07:45

  Mooi, zacht kleurtje!

 • Reply
  Chantal
  juni. 2013 at 09:28

  Ik vind ’t wel een mooi kleurtje!

 • Reply
  Jhemyla
  juni. 2013 at 11:01

  Wat een mooi schattig kleurtje en hij dekt ook zo mooi. Toen ik de foto zag dacht ik dat het een ESSIE nagellak was!

 • Reply
  Maxime
  juni. 2013 at 11:34

  Wat een mooi kleurtje en dat is natuurlijk geen geld voor een lakje!

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 19:36

   Nee he, kost geen drol.. En plezier dat ik heb hahaha 😉

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  juni. 2013 at 15:21

  Cute! Wat een lief kleurtje!

 • Reply
  Nicky
  juni. 2013 at 19:29

  Wow! Beautiful color!
  Nicky

  http://www.mywishstyle.com

 • Reply
  Cynthiiaa
  juni. 2013 at 00:02

  Wauw, echt zo’n snoepkleur! Suikerspinnenkleur! 😀 I like, ook hoe mooi hij dekt na twee laagjes. Perfecto.

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 19:36

   gaaf he..!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  juni. 2013 at 07:41

  Wat een lief kleurtje! heel mooi

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 19:36

   😀

 • Reply
  Beautytalk
  juni. 2013 at 11:44

  Precies Essie! Mooie kleur!
  Eefje

Leave a Reply