Beauty Handen & Nagels

Neon Nail Art

Ookal hebben we niet echt meer zomers weer, je kan uiteraard wel van je nagels het zonnetje in huis maken! Heerlijk frisse, vrolijk gekleurde nagels.. Daar wordt je toch vanzelf weer blij van, zelfs als het zonnetje even niet schijnt. Ik ben zelf gek op stippels, en toch heb ik geen dotting tool!
Neon Nail Art-2

Stom, elke keer denk ik oh! die moet ik nog even halen. Maar op de een of andere manier vergeet ik dat gewoon! Neon op je nagels is wel op en top zomers, en laten we dat nou toch nog even nodig hebben! Het is ondertussen in ons kikkerlandje weer een stuk kouder en grijzer geworden.. Helaas de zomer is denk ik al weer voorbij!
Neon Nail Art

Kijk, hier word ik vrolijk van!!

Neon Nail Art

Voor de basiskleur heb ik MUA’s All Nude gebruikt, een goede witte basis! Om de nail art te maken zonder dotting tool kan je kiezen voor verschillende dingen. Bijvoorbeeld, prikkertjes, puntige wattenstaafjes, schuifspeldjes. Ik heb gekozen om het te doen met een striper kwastje.. Wat resulteerde in veegjes in plaats van stippels! Ach voor deze keer is dat niet zo heel erg. Want het hoeft namelijk niet super strak.
Neon Nail ArtNeon Nail Art
De kleuren die ik heb gebruikt zijn afkomstig uit het Max neon setje (Action) Neon Nail Art

Hoe het moet wijst van zelf neem ik aan? Je lak je nagels wit, en dan op alle nagels stipjes/veegjes zetten met één kleur. Dan ga je door met de volgende kleur en herhaal je dit proces. Dit blijf je doen tot je tevreden bent!

Neon Nail ArtNeon Nail Art-1

Wat voor nagels vrolijken jullie op?

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Dionne
  augustus. 2013 at 16:41

  Heel mooi!

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  augustus. 2013 at 19:33

  Heel leuk gedaan, lekker vrolijk en zomers!
  Die voorbeelden erboven vind ik ook erg leuk 🙂

  • Reply
   Tjuly
   augustus. 2013 at 07:24

   Dankje! En ja vind ik zelf ook!

 • Reply
  Nena
  augustus. 2013 at 06:58

  Leuk gedaan!

  • Reply
   Tjuly
   augustus. 2013 at 07:24

   Thanks!

 • Reply
  Liesbeth
  augustus. 2013 at 09:14

  Daar wordt een mens inderdaad helemaal vrolijk van! Ik ben gek op van die felle en neonkleuren, superleuk 🙂

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  augustus. 2013 at 21:14

  ah wat leuk, word je inderdaad meteen vrolijk van!

 • Reply
  Evelientje
  augustus. 2013 at 07:29

  Beetje een late reactie, maar aangezien ik je blog nog niet zo heel lang ken, lees ik wat artikelen terug. En wat een mooie nailart! Erg leuk!

  • Reply
   Tjuly
   augustus. 2013 at 07:40

   Niks mis met late reacties! Altijd leuk!

Leave a Reply