FOTD Lippen My Blog Ogen

Neutral Look Between The Seasons

Zo heerlijk veilig, is deze Neutral Look. Warme, aarde tinten ik zou bijna niet zonder kunnen. Aangezien het weer nog zo’n beetje overal tussenin zit, is mijn look ook zo geworden. Deze Neutral Look kan altijd, gewoon het hele jaar door!

Neutrale Look, met chanel la raffinee

Ik heb het wederom weer eens heel simpel gehouden met de tinten oogschaduw die ik heb gebruikt. De oogschaduw die ik draag komt overigens uit het NYC palette. Ik moet zeggen, het is een fijn palette om mee te werken. Wel is de oogschaduw vrij zacht, dus moet je een beetje oppassen voor fallout. Maar de kleuren laten zich heerlijk blenden, en passen erg goed bij elkaar.

NYC HD Color quattro EyeshadowNeutrale Look

De meest lichte kleur heb ik onder mijn wenkbrauw aangebracht én op mijn binnenste ooghoek. De oud rozige kleur heb ik vervolgens met een platte kwast, op mijn bewegend ooglid aangebracht. Vervolgens heb ik de derde kleur, de taupe kleur, met een lekkere luchtige blending kwast op mijn arcadeboog aangebracht. Dit is niet om hem veel kleur te geven, maar wel om schaduw te creëren. Dit heb ik goed geblend, zodat het mooi vervaagd was. Daarna, heb ik een kleine blending kwast gebruikt voor de donkerste kleur bruin uit het palette. Deze heb ik voorzichtig aangebracht op mijn outer v. Deze donkere kleur bruin, heb ik goed door geblend op mijn arcadeboog. Zodat het kleur verloop heel subtiel is, en je bijna niet ziet waar het donker ophoud.

Neutrale Look

Vervolgens heb ik er voor gekozen, om weer eens een lekkere stevige eyeliner stift te gebruiken. Ook heb ik er een redelijke wing uit getrokken! Mascara op de wimpers en de ogen zijn klaar!Op mijn lippen draag ik mijn nieuwe Chanel lipstick in de kleur La Raffinee. Wauw wat ben ik blij hiermee of liever gezegd ik ben er verliefd op!! Ik vind het zo’n heerlijke alledaagse kleur! Die ik maar 1 keer hoef bij te werken over een hele dag.

Neutrale Look

Zouden jullie deze Neutral Look dragen?

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  nenacecilia
  maart. 2014 at 09:51

  Staat je mooi!

  • Reply
   Tjuly
   maart. 2014 at 13:04

   Thanks Nena!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  maart. 2014 at 12:29

  Je ziet er zo mooi uit, de look is echt prachtig.

  • Reply
   Tjuly
   maart. 2014 at 13:03

   Oh… Dankje!

 • Reply
  Manon
  maart. 2014 at 16:27

  wat een mooie look!

 • Reply
  robin
  maart. 2014 at 19:52

  ik ben echt jaloers hoe het jou lukt elke keer zulke mooie foto’s te maken, damn. je bent ook heel pretty dus dat zal ook wel meespelen haha! de look is heel mooi en elegant.

Leave a Reply