Haarverzorging My Blog Persoonlijk

Nieuwe Haarkleur!

Ik was echt hoognodig toe aan een bezoekje bij de kapper! Na alweer een paar maanden totaal niet weten wat ik met mijn haar moest doen, ben ik toch maar gewoon voor een nieuwe haarkleur gegaan! Mijn kapster is ook mijn schoonzus, wat het heel makkelijk maakt! Mijn haar moest nodig geknipt worden, aangezien de punten niet meer dood konden zijn. Helaas, het moest echt gebeuren. Vorig jaar heb ik de onderste helft van mijn haar geblondeerd. (over een oud permanentje heen)
KapselDat is wel zo’n beetje killing geweest voor mijn punten, maar eigenwijs als ik ben toch gewoon doen. Dit heb ik bijna een jaar zo gehouden. KapselKapsel_02(Dit was vorige week even snel op mijn werk) Nu bedacht ik mij, de herfst komt er aan! Dus tijd voor een nieuw herfst haarkleur! Ik ben echt gek ook roodtinten, alleen is er een onwijs nadeel aan. Het loopt heel snel uit! Maar toch, heb ik het voorgesteld aan mijn schoonzus. Om mijn haar-aanzet bruin te houden en een verloop naar koper toe.

Wat ze als eerste heeft gedaan, her en der wat highlights gemaakt. Zodat het wat meer leeft qua kleur. (ik houd totaal niet van egaal haar) En daarna de koperkleur erover heen! Toen ze mijn haar daarna ging knippen, moest ik wel even slikken. Normaal heb ik geen probleem met het knippen van mijn haar, maar ik was zo hard op weg met laten groeien! Al weet ik dat het voor mijn haar gezondheid beter is, dat maakt het ook wel weer goed.Nieuwe haarkleur Kapper - Koper-2 Kapper - Koper-3Ik ben er erg blij mee met mij nieuwe haarkleur, alleen waar ik al bang voor was, als ik onder de douche sta.. Dan zie ik het water verkleuren, en denk ik ahhh daar gaat mijn kleur! Dus het wordt wel weer een kwestie van goed bijhouden, en regelmatig naar de kapper als ik dit wil houden. Misschien dat ik de komende keer wat feller koper laat doen, zodat het ook wat langer helder blijft.. Mocht iemand nog tips hebben, die zijn Altijd welkom!

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Nena
  september. 2013 at 07:29

  Ik heb eigenlijk totaal geen probleem met mijn rode haarkleur. Dat blijft prima zitten… Je haar is echt mooi gelukt!

 • Reply
  Saskia
  september. 2013 at 07:53

  Je haar is erg mooi geworden! Staat je heel goed!

 • Reply
  martina
  september. 2013 at 08:54

  ik vind je deze kleur ontzettend mooi staan!

 • Reply
  Sas
  september. 2013 at 12:37

  Staat je ontzettend leuk!

 • Reply
  Michaela
  september. 2013 at 15:50

  Prachtige kleur voor de herfst inderdaad! Staat je super!

 • Reply
  Beautyjuf
  september. 2013 at 17:01

  Wat een prachtige haarkleur! Je haar ziet er ook een stuk gezonder uit 🙂

 • Reply
  Lisa
  september. 2013 at 16:56

  Ik vind het een prachtige kleur! (:

 • Reply
  Alexandra [ILUMUOTI]
  september. 2013 at 12:22

  Ziet er heel mooi uit!

  Xx Alex

 • Reply
  Lidewij
  september. 2013 at 18:35

  Wow, wat mooi! Ik heb ook rood haar en vind het zo mooi altijd <3 wat trouwens helpt is met zachte shampoos wassen (dus zonder sls en sles) die houden je kleur wat langer vast 🙂

 • Reply
  Lisanne
  september. 2013 at 20:11

  Je haar is prachtig geworden!

Leave a Reply