My Blog Persoonlijk

Nieuwe Makeup Tas En Luiheid…

Ik moet heel eerlijk bekennen, ik ben vaak onwijs lui! De titel zegt al waar dit artikel over gaat, mijn nieuwe makeup tas en luiheid ! Ik denk dat ik gewoon lui geboren ben, het is ook niet dat ik niks doe… Maar als het even niet hoeft stel ik heel graag dingen uit, of ik laat het door iemand anders doen. Daarbij komt ook kijken dat ik met momenten heel slordig kan zijn! Samen zijn dit niet de beste eigenschappen, en daardoor heb je toch af en toe van die momenten dat je ineens van alles moet opruimen. In plaats van elke keer een beetje, echt uren bezig zijn met opruimen.. Of het nou mijn kleding ordenen is, of mijn makeup, in de kast, de toilettassen, koffer, of op de eettafel is.. Soms moet je dat gewoon even hoognodig doen, of in ieder geval, ik moet dat doen.. Mijn makeup troep en mijn nagellak kom ik soms echt op de vreemdste plekken tegen in huis, geen idee hoe het op die plekken komt! En ik ben ook wel met enige regelmaat iets kwijt. Als ik alles weer keurig in orde heb gemaakt, denk ik altijd ‘deze keer houd ik het echt keurig bij’ Maar helaas hou ik dat nooit al te lang vol.. makeup tasmakeup tasmakeup tas(Zo stond het erbij in de badkamer, meest gebruikte producten in het koffertje, lipspul & oogpotloden in potjes)

Dan komen we nu bij het volgende puntje, de aanzet tot… Ik heb een nieuwe makeup tas! Deze tas vind ik zelf erg mooi, hij is niet mega.. Maar ik red het er wel mee, als ik iets mee zou moeten nemen.. makeup tasNiet dat ik het vaak mee neem uit huis, maar je weet maar nooit! Je kunt het maar in huis hebben toch! Deze tas heeft mij weer doen besluiten mijn meest gebruikte spulletjes, die voorheen in zo’n aluminium koffertje zaten. Keurig over te hevelen naar de tas… En even alles te ordenen.. Ben er nu wel achter dat het niet praktisch is, een tas in de badkamer (hier maak ik mij altijd op) Maar ik denk dat ik thuis de tas er af houd. Mocht mij makeup ergens heen moeten, dan kan die er altijd weer omheen!makeup tas makeup tasKeurig opgeruimd toch! Ik ben er erg tevreden over.. En denk dat ik hier weer erg veel plezier en gemak van zal hebben!makeup tas

You Might Also Like...

14 Comments

 • Reply
  Nena
  oktober. 2013 at 07:49

  Het enige wat bij mij altijd overal rondslingert zijn lipsticks… De rest blijft eigenlijk netjes op z’n plaats 🙂

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  oktober. 2013 at 08:37

  Ik laat ’s avonds mijn nachtverzorging wel wat rondslingeren, maar voor de rest is het altijd allemaal netjes

 • Reply
  Jody
  oktober. 2013 at 09:43

  Heel herkenbaar, ik probeer het netjes te houden maar dat lukt me niet altijd. Mooie tas!

 • Reply
  Jana Vmh
  oktober. 2013 at 10:07

  Mooie foto’s 🙂

 • Reply
  wies
  oktober. 2013 at 10:34

  super handig voor als je visagie klusjes hebt 🙂

 • Reply
  Saskia
  oktober. 2013 at 14:20

  Wauw wat heb je alles mooi geordend! En heel herkenbaar van het opruimen 😀

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 14:22

   ahh altijd goed om te horen dat ik niet de enige ben die zo slordig is met mijn makeup..

 • Reply
  Maxime
  oktober. 2013 at 17:47

  Mooie tas! Tegenwoordig probeer ik ook al m’n make-up heel geordend te houden, ik kan ook echt een rommelkont zijn.

 • Reply
  Beautyjuf
  oktober. 2013 at 18:38

  Dat ziet er weer netjes & overzichtelijk uit! 🙂 Ik probeer het ook netjes te houden, maar dat lukt me ook niet zo goed…

 • Reply
  Manon
  oktober. 2013 at 19:25

  Wat een leuke tas is dat! Zou ik ook wel willen hebben ook al ben ik geen visagiste.

 • Reply
  Esmée
  oktober. 2013 at 19:34

  Wat een mooie en handige tas, zo is het inderdaad lekker opgeruimd! Ik gebruik op dit moment ook een megakoffer. Ik heb vooral veel verzorgingsproducten rondslingeren door mijn gehele kamer haha. x

 • Reply
  Lisa
  november. 2013 at 21:04

  Super handig zo’n mooie tas!

 • Reply
  pamela
  november. 2013 at 15:16

  wat een super schattige tas!!!

 • Reply
  Bychristiana
  december. 2013 at 19:08

  Mooie tas, eigenlijk ben je het die tas nu wel verplicht om hem netjes te houden. ik MOET ook weer mijn beautykast uitruimen. het wordt telkens een bende en iedere keer vraag ik me af waar die zooi toch vandaan komt, maar ja….dat doe ik toch écht zelf;-)

Leave a Reply