Handen & Nagels My Blog Shoplog Swatch

Nieuwe Nagellakjes + Kerstnagels

Afgelopen zaterdagavond was er bij ons in het dorp candlelight shoppen, ik heb niet veel gekocht maar ben wel even langs gegaan bij het Kruidvat. Ik zou ’s avonds de nagels van een vriendin doen, en we zochten nog een mooi nieuw (feestelijk) lakje. Uiteindelijk zijn het twee lakjes uit de Metal Glam collectie van Essence geworden en een lakje van Maybelline. Kijk snel verder voor mijn nieuwe nagellakjes!
Nieuwe Nagellak + Kerst Mani 2
Essence Metal Glam heeft een liquid metal effect, het klinkt leuk! Maar een echt metaal effect is het natuurlijk niet. De lak reflecteert wel onwijs, dat kun je goed zien op de foto. Ik draag twee laagjes, dit is qua dekking eigenlijk niet nodig. Maar omdat het nogal streperig lakt (opdroogt) vind ik dit wat mooier. De lak heeft de naam Gold Digger, maar het is geen standaard goud geel, het is een warmere tint. Ik vind het een mooi lakje, dat deze snel opdroogt is natuurlijk ook een pluspunt.
Nieuwe Nagellak + Kerst Mani 2Nieuwe Nagellak + Kerst Mani

Het lakje wat ik meegenomen heb van Maybelline, Knitted Gold lonkte naar mij in de winkel. Een prachtige combinatie van goud & roze glitter..!

Nieuwe Nagellak + Kerst Mani
De lak is erg lastig te fotograferen, het lijkt een bulk aan goude glitters, maar er zit ook roze door heen. Door de dikke glitter structuur lakt het niet heel fijn, en je moet sommige glitters echt een beetje positioneren. Maar als je dat eenmaal gedaan heb, krijg je wel een prachtig feestelijk resultaat!

Nieuwe Nagellak + Kerst Mani
En dan het laatste lakje, weer een uit de Metal Glam collectie van Essence. De gouden topcoat! Hier ben ik vergeten een swatch van te maken op een ‘kale’ nagel! Wel heb ik heb gebruikt zoals hij hoort, als topcoat.
Nieuwe Nagellak + Kerst ManiNieuwe Nagellak + Kerst Mani

Twee laagjes over Catrice, Black to the routes.
Nieuwe Nagellak + Kerst ManiNieuwe Nagellak + Kerst Mani

Twee laagjes over een klassiek rode nagellak. Over beide kleuren vind ik het resultaat erg mooi! Jullie ook?

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Tess Evea
  december. 2013 at 18:35

  Leuke lakjes!

 • Reply
  Saskia
  december. 2013 at 20:09

  De gouden topcoat vind ik super!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  december. 2013 at 08:26

  oh ik vind ze alledrie echt super, had ik niet verwacht! Je nagels schitteren echt alle kanten op 😀

 • Reply
  Michaela
  december. 2013 at 12:01

  Ik droeg rijdens kerst ook een combo van zwarte nagellak, en goude stukjes op mijn nagels! Zo mooi!

 • Reply
  Nikkitha
  december. 2013 at 15:28

  Leuke lakjes 🙂

 • Reply
  Melike
  januari. 2014 at 16:59

  Ik vind dat gouden van Essence heel erg mooi!

 • Reply
  Femke
  januari. 2014 at 19:31

  Mooie lakjes!

Leave a Reply