Ogen Review Swatch

Nieuwe Oogschaduw Mono’s

Ik was driftig opzoek naar een mooie sterke peachy oogschaduw. Matte of shimmery maakte mij niet uit, ik had een doel toen ik laatst het Kruidvat in liep. Iets wat redelijk zeldzaam is eigenlijk, meestal loop ik vrij doelloos rond te kijken, in de hoop dat ik iets tegenkom wat mijn aandacht trekt. In het Essence schap kwam ik een kleur tegen die wel een beetje de peachy kant op ging, 74 Peach Beach van Essence! Zal ik dan in een keer gelijk gevonden hebben waar ik naar zocht….?

Nieuwe mono's Essence CatriceNieuwe mono's Essence Catrice

Een zachte, glanzende perzik achtige tint. Ik kon niet wachten tot ik hem thuis kon gaan proberen. Ik heb hem namelijk niet in de winkel geswatched. Extra spannend!

Nieuwe mono's Essence CatriceNieuwe mono's Essence Catrice

Bruine tinten daar kan ik er gewoon niet te veel van in mijn collectie hebben. Dus toen ik 06 Metropolitan zag liggen van Essence, heb ik deze ook maar meegenomen. Er van uitgaande dat er eigenlijk helemaal niets mis mee kon gaan!

Nieuwe mono's Essence CatriceNieuwe mono's Essence Catrice

Van Catrice had ik een paar mooie plum-achtige tinten gevonden. Maar daar kwam ik niet voor, die heb ik voor de volgende shopping beurt bewaard. Een zachte peachy kleur heb ik van Catrice helaas niet kunnen vinden. Wel kwam ik een lieflijk roze mono tegen 540 Rose Marie’s Baby. Misschien pakt deze ook wel mooi uit?

Nieuwe mono's Essence Catrice

Ik vind de kleuren mooi, zoals ik al verwacht had kon er bij Metropolitan weinig fout gaan. Ik vind Peach beach ook mooi, maar het is niet de kleur die ik hoopte dat het was! Hij moet iets meer oranje pigment hebben, maar toch ook weer niet oranje zijn. De gewenste kleur is een beetje lastig uit te leggen! Wat ik ook jammer vond, was dat er een overspray gebruikt is. De oogschaduw lijkt dus een stuk meer shimmery/glanzend dan deze in werkelijkheid is. Rose Marie’s Baby van Catrice vind ik een lieve kleur, die makkelijk te combineren is. De nieuwe drie kleuren passen sowieso mooi bij elkaar!

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Manon
  juni. 2014 at 07:48

  Wauw ik vind ze wel heel erg mooi. Ik ben heel erg benieuwd naar een look hiervan.

 • Reply
  nenacecilia
  juni. 2014 at 08:33

  Mooie kleurtjes!

 • Reply
  Jolet
  juni. 2014 at 10:03

  Wauw, die zijn mooi!

 • Reply
  Mirjam
  juni. 2014 at 11:00

  Ah die lichtroze vind ik erg mooi!

Leave a Reply