Beauty makeup

NYC – Bronzer & HD Color Quattro

Ik ging na mijn werk even snel lang het Kruidvat, voor 2 pakjes textielverf. Toen mijn oog op het NYC schap viel. Wat volgens mij ook nieuw was in de winkel. Toen ik zag dat er een aanbieding was, 2 voor €5,-! Toen moest ik dus wel even kijken of er iets tussen zat, wat ik toevallig nog graag wilde hebben. En blanco was mijn hoofd ineens, ik wist niet wat ik wilde… Nagellakjes, lipsticks, eyeliners.. En ineens wist ik het weer, ik kon nog wel een bronzer gebruiken! Hup in mijn mandje.. Toen vervolgens maar oogschaduw meegenomen, daar heb ik immers nooit genoeg van.

NYC Bronzer

NYC Bronzer

De bronzer zit in een grote, grote pan.. Fijn, want dan kun je er heerlijk met een grote kwast in. Mocht je dit nodig vinden. Ik vind het altijd wel fijn, ook met blushes, als er wat ruimte is.NYC Bronzer

De kleur die ik heb, 602 MetropoliTan was ook de enige die er lag.

NYC Bronzer

Er is een leuk patroontje in de bronzer geperst, wat niet heel snel vervaagd. Ik ben er met mijn vingers en kwast overheen geweest. En het motief zit er nog perfect op! Ook zie je dat de bronzer een lichte glitter bevat. Maar die zie je gelukkig niet terug op de huid.

Dit is van een veeg met mijn vinger over de bronzer. Geeft dus redelijk veel pigment af! Ik ben erg benieuwd hoe deze bronzer mij gaat bevallen. Ik moet hem nog even een paar keer gebruiken, om te bedenken hoe ik hem werkelijk vind. Maar mijn eerste indruk, die is ok!

NYC HD Color quattro Eyeshadow

NYC HD Color quattro EyeshadowEcht een palette, wat ik elke dag zou kunnen pakken qua kleuren. Rustig, natuurlijk, warm. Je kunt er zowel lichte looks mee maken als wat donkerder!

NYC HD Color quattro Eyeshadow

Het palette heeft nummer 817 en de naam South Street Seaport. Er staat geen ingrediënten op?

NYC HD Color quattro Eyeshadow

De kleur bovenaan is een mooie chocolade bruin, melk chocolade dat lust ik wel! De tweede kleur van boven, is een beetje beige/taupe kleur. Deze bevat meer glans de de donkerdere bruine kleur, mooi! De derde kleur zou ik vroeger nooit gebruikt hebben, maar ik vind hem heel erg mooi! Een oudroze tint, met een mooie glans. Als laatste kleur, een gebroken witte hightlighter.

NYC HD Color quattro Eyeshadow

Het is een beetje een belabberde swatch foto geworden. Helaas! Maar je kunt nog wel redelijk zien hoe de kleuren uit het palette zijn. Ik vind het erg mooie kleuren, al had bij nader inzien de donkere bruin wel nog donkerder gemogen. Of meer rood pigment, ik denk dat dat ook wel heel mooi was geweest. Als er meer bordeaux in zat! Ik zal er snel eens een look mee maken!

Deze producten zijn te koop bij o.a het kruidvat volgens mij is de bronzer los €3,99 en het oogschaduw pallete €3,79 (deze week 2 producten voor €5,-)

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Mirjam - Jewel-Nails.nl
  februari. 2014 at 07:05

  Het palette ziet er mooi uit maar de kleuren komen wel erg licht over, misschien met een eyeshadowbase of natmaken dat ze wat meer eruit springen?

 • Reply
  nenacecilia
  februari. 2014 at 08:24

  Het palet ziet er goed uit!

 • Reply
  Manon
  februari. 2014 at 11:19

  ik vind de palette wel mooi!

 • Reply
  Marloes
  februari. 2014 at 15:48

  Wat een mooi pigment! Leuk paletje!

Leave a Reply